ok, podíl snížen
a
aktualizováno
K dispozici je posledních 170 ml...
Zítra večer bych ráda uzavřela a rozjela akci. I s tím, že se bohužel poseldní flakón nenaplní.
Uvidíme.
K dispozici je posledních 170 ml...
domenica Moni, přenechám někomu z 3. flakonu 10 ml (blackviolet???) a nechám si jen 10. Zamilovala jsem se do Liù. ![]()
domenica Všimla jsem si, že v seznamu je u mého jména zapsáno 20 ml, ale objednávala jsem jen o 10, tak prosím o opravu.
domenica Chtěla bych 10 ml. Mohla bych dostat těch 10 ml místo Ziny? Nade mnou píše, že chtěla 10, ale má napsáno 20 ml. Děkuji.
Tak tedy naplněno (s určitou rezervou, pokud by byl zájem hned nebo do budoucna).
Během dne pošlu všem obvyklou SZ s dotazem na typ flakónu pro podíl a na adresu pro zaslání.
Většina odpovědí je pohromadě. Zítra večer (pondělí) budu posílat všem podklady k platbě.
Platby jsou pohromadě. Včera proběhla platba v Maison Gueralin. Flakóny by k předání dhl a k cestě do Prahy měly být připraveny kolem 10 října.
Pokud by měl ještě někdo zájem se přidat, event. navýšit, část z rezervy je ještě volná.
Dnes ráno byla zásilka s flakóny 190 Ans předaná dhl, doručováno mně má být zítra nebo v pondělí. Každopádně v pondělí odpoledne a večer vše připravím a v úterý/středu (vzhledem k množství musím rozdělit do dvou dnů) budu všem odesílat. :-)
Pokud by měl ještě někdo zájem se přidat, event. navýšit, část (už jen 30 ml) z rezervy je ještě volná.
@domenica
Prosím o posledních 30 ml. Registraci jsem si udělala hlavně pro získání tohoto skvostu.:) Děkuji.
Pošlu zprávu. :-)
domenica Moni, píšu SZ.
To je krása... Děkuju.
domenica Vzala bych si prosím dalších 10 ml, jestli se naplní. Děkuju.
Editováno podruhé: Prosím ruším, už jsem na svém
holka hnědooká píšu sz
Takže odesláno, dnes (ČR) a zítra (zahraničí) budou chodít všem cenná psaní.
Možné termíny osobního předání napíšu do SZ. Budou počínaje zitřejším podvečerem...
domenica Zásilka v pořádku dorazila. Děkuji.
To je fajn, díky za zprávu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.