moora Neboj, skupina ti věří. ;)
COSí jarmark
Ještě tu mam černou asymetrickou sulni vel. 36. Pas cca 67-71, mirne pruzi.
Za 850,- je jak nová.

Mulen Prosím, je sukně ještě volna?
eM je, píšu SZ :)
Ještě tu mám jednu cos sukni (tu samou co Moora). Za 300, vel. 36.

Jak tak na ni koukam, ja si ji necham![]()
Magda eM clothilde Janulik03 ženy, poslano, doufam, ze jsem to nezmotala a nebude nasledovat akce kulovy blesk!
Hlásím, že do Brna dorazil správný balík, tady spokojenost. ![]()
Košile/minišaty COS, vel. 42, plátno-bavlna, navy, bez límečku, vzadu skládané, kapsy
400,- (plus ev. poštovné)

COS šaty, černé, vel. L, nahoře "tričko", dole sukně z plátna, vše bavlna, zboku kapsy

Mulen Kdyby sis to rozmyslela a byla to jiná barva než khaki, tak ji chci. Nějak to nemůžu poznat:D
COS šaty, černé, vel. L, lehce asymetrické (vlevo dole na jedné straně o kousek kratší viz foto), nahoře opět tričkovina a dole plátno, bavlna, kapsy

COS šaty, navy, vel. M, nahoře zip, asymetricky nabírané, tričko a plátno jako výše, kapsy

Omlouvám se za mizernou kvalitu fotek, neumím tu tmavou fotit - trochu jsem to přisvětlila, jestli to bude k něčemu ![]()
COS šaty, navy, vel. M, nahoře zip, asymetricky nabírané, tričko a plátno jako výše, kapsy
Omlouvám se za mizernou kvalitu fotek, neumím tu tmavou fotit - trochu jsem to přisvětlila, jestli to bude k něčemu
já bych prosím brala tyhle, ale až za 14 dní, už bych nestihla vyzvednout, počkala bys mi s odesláním prosím? Napíšu sz...
Domluveno.
Karja budu na to pamatovat! Je to ta ledová modrá.![]()
Mulen Hmm, ale to vůbec není tvoje barva:D:D
Tiež hlásim, sukňa dorazila v poriadku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)