Objavila sa u nás značka Naj Oleari. Tvrdia, že sú cruelty-free. Neviete náhodou, či naozaj?
Cruelty-free dekoratívka
slniecko Rekla bych, ze jsou ok, jen, co jsem se docetla, je celkem dost parfemovana, takze to by mohlo delat problem
Solathis vďaka, lebo ich neviem nájsť v žiadnych zoznamoch (alebo mám vlčiu tmu...)
slniecko ony ty male evropske firmy nebyvaji... A ja jsem se omezila jen na dostupne v CR, tak to k sobe taky dat nemuzu :/
Solathis jasné. Ďakujem!
Nejaký tip na dvojpísmenkový krém (BB,CC,DD,XX) s podľa možnosti vyšším faktorom? Hlásim, že som skúšala L´Erbolario 2 typy a oboje výborné, ale na moju pleť proste prižlté.
A máte niekto vyskúšaný make-up od Lush? Skúšala som odtiene, takže viem, ktorý by mi sadol, ale nejaké skúsenosti s používaním?
Alebo proste hociaké iné tipy, potrebujem oboje - aj BB aj poriadny make-up, s obomi sa blížim ku dnu.
slnieckopokud chces prirodni makeup, sahla bych asi po coleur caramel, pokud staci CF, sla bych do Nably (rozumna cena, super kvalita).
V BB kremech moc nejedu, tam bude muset poradit nekdo jiny, vim, ze eminence ma pudr s SPF 30, ale na ten se neptas :) (maji i BB teda, ale nezkousela jsem, na predvadecce meli jen tmavy, ktery ted na strankach ani nemaji)
Solathis stačí mi CF. Ako prírodné je milé a vítam to, ale ono aj niektoré výdobytky chémie majú svoje čaro, ide mi väčšinou viac o to etické hľadisko.
Cenovo nemám nejaké extra limity, navrch mám rada, keď je podklad čo najlepší, potom skôr ušetrím na farbičkách.
Na tie značky pozriem, zatiaľ som o nich vôbec nepočula.
A ďakujem!
Á apropó, od tej Naj Oleari som skúsila riasenku a som dosť spokojná.
slniecko Napadlo me, co misto BB kremu poridit kapky od Rouge Bunny Rouge? Ty se primichavaji do baze nebo kremu (kapka nebo dve) a tudiz se z nich da udelat skoro vsechno :)
Solathis nemám ešte vymáknuý ani dobrý letný denný denný krém s UV filtrom ![]()
slniecko Ja momentalne na sebe testujem Fenty makeup (dostala som velku vzorku) a je fakt dobry. Maju velku skalu odtienov, takze sa da celkom vybrat. Je dost pigmentovany, takze ho staci naozaj malo. Kryje dobre, pekne vyrovna odtien a plet vyzera tak jemne a zamatovo. Jedine co ma od neho odrazda je, ze nema spf. Este mam doma vzorku makeupu od Charlotte Tilbury a ten je tiez fajn, ma spf, akurat mam pocit, ze mi uplne nesedi odtien :/
zigzag prosím Ťa, kde u nás tie značky majú? Prípadne, odkiaľ sa Ti podarilo zohnať vzorky?
slniecko Fenty mají v Sephoře, Charlotte Tillburry u nás myslím nikde není
Solathis u nás ani len tá Sephora nie je ![]()
slniecko Ani neposílá? Zas tu Nablu, po který roužím já, mají u nás jen na Pink Pandě, na který už nakupovat nechci (prodávají Wet'n'wild, která se začala prodávat v Číně a k té informaci se postavili tak, že to není jejich problém. A to tvrdí, že mají jen netestovanou dekorativku). No a další je u vás Stayunique...
Solathis posiela, ale ja si to potrebujem otestovať, odtieň, znášanlivosť...
slniecko Jo tak, jasně. O nikom, kdo by posílal vzorky bohužel nevím :-/
slniecko ja žijem v UK, takze kozmetiku kupujem tu. Musím povedať, že v obchodoch sú fakt štedrí ma vzorky. Došlo mi, že som ti asi moc neporadila ![]()
Google tvrdí že na Slovensku majú tieto značky na lovebeauty.sk.
Lookfantastic ma celkom fajn vyber Cruelty free kozmetiky a často mávajú zľavy, ale nemajú tam ani Fenty ani Charlotte. Majú tam celkom dobrý vyber Pixi a neplatí sa poštovné.
zigzag áha, jasné. Ďakujem veľmi pekne!
Ja som dúfala, že sa mi niekde podarí vyskúšať. Dnes som dala tour de obchody a zdá sa, že budem musieť riešiť dilemu pritmavý vs. prižltý
.
Teda Make-up mi celkom sadol z Urban Decay - ešte zistím, čo mi spraví na pleti, ale ich BBčko mi prišlo na ruke tmavé, tiež musím skúsiť - spravili mi vzorky v Douglase, takže pohoda. No a denný krém, škoda reči...išla som na odporučenie na istotu, kamoška veľmi chválila Thalgo, no a má UV filter? Nemá. Môžem ja, ktorú melanín obišiel širokým oblúkom so zdvihnutým nosom v lete bez UV filtra? No nič no....Tak idem teraz drankať rady do pestujúcej kozmetiky a ak sa mi podarí aspoň ten, tak to v najhoršom budem látať tými RBR kvapkami. (Ale tajne dúfam, že sa ten UD nejako prispôsobí, lebo sa mi tak nechce si ešte niečo miešať!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)