barbucha Mas recht, hnojovy nebrat.![]()
VIP styl
Večerní recepce ve Fotografickým muzeu. Kate další Erdem... a Victoria další hrůznej outfit ![]()
![]()
barbucha tyjo, victoria čím dál větší masakr ![]()
ale kate to docela sluší!
edit: ale kruhy v uších jsou teda divný, na vévodkyni při oficiální příležitosti? ![]()
Souhlas. Bejvaly by se jí k tomu hodily i ty, co má do soupravy s prstenem... ale asi nechtěla působit moc usedle nebo co.

barbucha no ale pořád lepší kruhy, než ten victoriin rozparek
a navíc k těm botám.
barbucha Nejen pásky, mně přijde, že se to bije i s tím odhaleným ramenem, když je nahoře tak odhalená, působí ty černé punčochy tak hrozně těžce....Jinak v těch širokých kalhotech vypadá jako většina Japonek teď, akorát ony nosí kratší a k tomu neuvěřitelně široké kabáty....
Jo, to jsou šaty, který je asi nejlepší nosit naboso.
Koukám že jsem udělala dobře, když jsem si minulej tejden koupila taky široký kalhoty
Budu prudce in!
Akorát mně se nelíběj ty dlouhý co jdou přes botu, podle mě to zle zavání sedmdesátkama... já je budu mít nad kotníky.
Teď eště ten širokej kabát teda
Japonky sledujou všechny trendy pozorně, co?
barbucha Jasně, mám právě zkušenost, že co se nosí tady je do roku u nás ![]()
Garfie Tak co si ted mam poridit, abych byla in ted a ne za rok?
Luna no tak asi todle?
Jedem dál... dneska do Norska.
Modrá je dobrá!

Kabát Catherinne Walker, pod ním šaty Seraphine.

Sonja ty holinky!!
Přece si nebude ničit sváteční botky! ![]()
barbucha Myslím, že modrá je Kateina (?) barva. Moc jí sluší. Ale z kombinace těch tenoučkých silonek a sněhových vloček na první fotce na mě jdou mrákoty ![]()
Tady je to vidět, fakt to byl jen kousek!

no ty panovnické rodiny mají všechny fakt ránu ![]()
Luna Jojo, bohužel, přesně jak říká viktorka_od splavu široké kalhoty a megaširoký kabát k tomu....nemůžu si na to ale zvyknout :-) Jo a chlupatý kapsy na kabátu a chlupaté rukávy na svetrech (i když neteř, co tu byla na návštěvě už mi hlásila, že to dorazilo i k nám).
Garfie No tak všetko už sa dá zohnať v Zare ![]()
paktofonika Globalizace je strašná věc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)