VIP styl

03. října 2016 17:08
Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:00

barbucha 

to jsou ty samý, co je máš v navy, ne?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:04

RoSa 

Presne tak, proto jsem je poznala 

Offline JanieB
539 příspěvků moje polička 07. června 2018 12:07

Často teď na mě vyskakují na FB články o srovnávání stylů vévodkyň Kate a Meghan, např. https://www.gofeminin.de/buzz/album1328416/kate-middleton-vs-meghan-markle-0.html#utm_medium=cpc&utm_source=fcbk&utm_campaign=Fcbk-GF-Photos-AT-Desktop-Demo-W2645-kate-meghan-vergleich

Která se líbí víc vám?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. června 2018 12:15

eless Salma sa mi nepáči ale blondynka vedľa nej má skvelé saty, presne také by som potrebovala 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. června 2018 15:47

JanieB Mně se Meghan líbí stylem i vzhledově víc než Kate, ale hlavně se mi líbí, že nechodí tak nahrblá jako Kate, tak chodila i Diana, zřejmě nějaká aristokratická nahrblost nebo co

Offline JanieB
539 příspěvků moje polička 07. června 2018 16:23

Mně se líbí obě, ale přijde mi, že Meghan asi někdo musel říct, že vypadá nejlíp, když má tak nějak sklopenou hlavu (bradu přisunutou ke krku) a dívá se očima jako by zespodu... Nevím proč, přijde mi, že to tak má na všech fotkách :-) Kate drží hlavu tak nějak víc zpříma :-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 07. června 2018 16:26

JanieB Kdybych nečetla, že píšeš o Meghan, seděl by ten popis přesně na Dianu.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 07. června 2018 16:36

mně se Kate líbí, ale má trochu disproporční postavu, takže ty věci na ní nevypadají tak nějak šik nebo jak to říct. Meghan mi v tomhle přijde líbivější. Taky Kate působí o dost konzervativněji, ale tak má za manžela z mýho pohledu konzervativnějšího bratra, takže myslím, že všechno OK

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 07. června 2018 16:50

JanieB mne tak lezie na nervy, že väčšina článkov mi tak nejako príde, že mi podsúva, že by sa mi mala viac Kate, že just Meghan.

Ale v zásade sa mi zdá, že je každá iná, každá svoja a obe majú niečo do seba - každá iným spôsobom.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. června 2018 16:51

mně se líbí obě, myslím, že megan časem asi taky trochu zkonzervativní, ale nemuselo by to být v takové míře, jako u kate, přece jen ty jejich role jsou jiné (plus ten jiný bratr, jak ppíše potrefenahusa :-))

jinak toto je ale fakt dno, nejen teda ten článek ale celá ta familie ...

https://www.super.cz/570881-to-je-snad-spatny-vtip-mama-stikova-prodava-za-tisice-vstupenky-na-spolecne-straveny-den.html

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 07. června 2018 17:46

nolita Ale tak momentálně jim to funguje, bulvár jich je plnej, tak co na tom nezkusit ještě něco trhnout, že. Sice nad tím zvracíme, ale klikáme na to taky. Vždycky si říkám, nebudu, ale zvědavost občas zvítězí.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. června 2018 17:53

Sweet Potato jasně, to máš naprostou pravdu, koneckoncům celý bulvár je na něčem takovém založen... mně to přijde děsný, dehonestující, ani ne konkrétně ta akce, o které se píše v tom článku, ale tak celkově, a říkám si, kam až ty rádobycelebrity, v tomto případě štikovy, ale vlastně jakékoliv, zajdou, kam to ještě jde... ale souhlasím s tím, co píšeš ... 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 07. června 2018 18:13

nolita Jo, taky s tebou souhlasím. Občas mám pocit, že jsem snad ne z minulého, ale předminulého století. Že dřív museli slavní aspoň něco umět, být, dělat, aby se o nich psalo, teď se napíše cokoli o komkoli, sebehlubší dno, a už to jede, už se kola “slávy” roztáčí. Ble.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 07. června 2018 18:33

Sweet Potato Neklikám na Štiky, ani se nedívám v TV. Stačila mi bohatě jedna upoutávka, kde panimáma ječela na psa, na dítě, hnusná byla. To fakt nemám zapotřebí.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. června 2018 22:10

Ad Meghan vs. Kate

Neprijde mi uplne fer, ze se ve valne vetsine srovnavaji fotky Kate nekolik let po svatbe a Meghan pred svatbou - tedy ve chvili, kdy jeste nebyla omezena protokolem. Predpokladam, ze pro Meghan bude i tak o neco volnejsi, nez pro Kate, ale mini si asi uz dovolit moct nebude.

Libi se mi obe. Jsou sve.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 09. června 2018 13:23
Reakce na Mutziputzi:

JanieB Mně se Meghan líbí stylem i vzhledově víc než Kate, ale hlavně se mi líbí, že nechodí tak nahrblá jako Kate, tak chodila i Diana, zřejmě nějaká aristokratická nahrblost nebo co

​Diana i Kate byly/jsou dost vysoký, zvlášť v podpatkách, tak třeba kvůli tomu vědomí svojí výšky... vzhledem k ostatním.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 09. června 2018 13:37

Další mimino, další pěknej outfit.

Nám romantikům se líběj ty kytky 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. června 2018 14:10

barbucha Moc

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 09. června 2018 16:38

Mimochodem, jestli ještě někdo váhá, zda pořídit Superga...