Luna v nejakom americkom shope, keď som pôvodne hľadala modré...majú v tej kolekcii (alebo mali) aj iné diel ale ja potrebujem juraja s drakom!!! Proste potrebujem!
Bot není nikdy dost
slniecko No to chapu, tak snad je sezenes!
Nebo by ti tu mohla pomoct nejaka zaoceanska uzivatelka.![]()
Luna Tu:
Len ak dobre pozerám tabuľky, tak potrebujem Americké 6-tky? Mám nohu tak 36-37. (Jop a ešte musím zistiť, či majú martensy americké, alebo britské číslovanie)
Tak prišli a sú mi ako uliate
!!! Akurát teda tá koža je fakt fest tvrdá...
Tak som rozmýšľala - na jednofarebných by mi nejaké krčenie sa v zhybe nevadilo, ale nebude sa ničiť ten obrázok?
Natiera sa to niečím? Stará dobrá Indulona, alebo nejaký špeci sprej?
slniecko Teda, Luci, ty budeš frajerka! Gratuluji, ty jsou!
Já mám na všechny kožené boty báječný speciální krém se včelím voskem bez silikonů, ale koupila jsem ho od soukromého dovozce, fy Fantoms, Husova 17, 398 06 Mírovice
našla jsem tu:http://eshop.fantoms.cz
slniecko Ty jsou
. Fascinuje mě, kolik mají odstínů černé.
Korsičanka vďaka!!! Ja som si medzitým objednala ich originál krém na boty - keď som zistila, že je za 5€ a bez poštovného, tak dúfam, že bude ok. Ja som strašný lajdák na topánky, akurát mám doma jeden impregnačný sprej na športové zimné a jeden na semiškz a čokoľvek iné ak vôbec riešim, tak buď prešlou indulonou, alebo niveou, takže som nováčik.
whiskas tak vieš, black is new black ![]()
Korsičanka ten Fantom COLOR Magic vyzerá zaujímavo, myslím, že ho skusmo objednám!!! Ak bude fungovať, ta u nás doma bude mať skutočne množstvo príležitostí:)))
slniecko Mám i ten malý černý krém. Zázraky nedělá, ale na den ti barvu trochu oživí. Přeci jenom je to včelí vosk a lanolin.![]()
a tyhle krémy na boty jste už někdo zkoušel?
zjistila jsem, že nejdražší švec Prahy (a tudíž nejspíš i celý republiky) má dílnu tady kousek... tak že bych si tam skákla v rámci venčení.... ![]()
RoSa Chtěla jsem si koupit ten bezbarvý (byla jsem pro něj v Gentleport), ale byl aktuálně vyprodán a jako náhrada mi byl nabídnut tento, Tusting. Prý je primárně určen na kabelky, ale lze jej použít na jakoukoli kůži. Jen jsem ho zatím vyzkoušela jen jednou a je fajn, ale lesk jako blesk se nekonal. Možná mám špatný hadřík :-D.
hadřík je v tom nevinně, tajemství lesku je v závěrečném kartáčování - až tím teplem, co vzniká při poctivém kartáčování, se vytvoří právě ta lesklá vrstva
RoSa A fakt se tím kartáčováním kůže nepoškrábe? Pamatuji se, že v dětství jsme s tatínkem vždy v závěrečné fázi čištění bot také používali kartáč, ale už si nevybavuji výsledek.
A na boty je údajně skvělý norkový olej, ale ten jsem nikde neobjevila.
no bez kartáče neni lesk! samozřejmě nevemeš na to rejžák, ale speciální kartáč (ne ten prťavej kartáček, co vypadá jak na zuby - ten je jen na nanášení krému)
edit: Zachariáš ho má!

šiš...som sa tu do toho zahĺbola a po zrelej úvahe som sa rozhodla vrátiť sa k svojej ignorancii...veď by ma to všetko stálo skoro ako parfémy
!!!
Tahy tady nekdo pere boty (vcetne kozenejch) v pracce?![]()
Mutziputzi Neznabohu
.
RoSa Používám černý a hnědý Saphir a dobrý, můžu doporučit, kupovaný teda v Gentleman store, ale produkt bude asi totožný. Na kartáčování teda kašlu, nanáším a lestim jen hadříkem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)