whiskas no mně se to (monochromatičnost) líbí, ale musí tam být "něco", já líp než botama to neumim, nemám třeba věci se zajímavým střihem jako jsou ty z cos (třeba tvá dokonalá "číšnická" sukně:-), k tomu asi nic navíc potřeba není. ale pokud máš věci i uplně jednoduché i uplně jednobarevné - pak ty boty by to dovedly k dokonalosti![]()
Bot není nikdy dost
viktorka_od splavu Ano, pozor - jde o "barmanskou" sukni
, jinak mám vše jednoduché, nejlépe černé/modré, což rozbíjím maximálně bílou košilí, nebo šedým/zeleným svetrem atp. A k tomu mám vždy černé boty
.
whiskas
Šiš...už zase?? Co je na vínových botách neobvyklýho??
Ty boty jsou normální, když sundáš třásně, tak ultra normální. Prostě konzervativní boty v klasické, nijak výrazné nebo zvláštní barvě. (Kterou já ovšem miluju)
Přestaň řešit nesmysly a kup si je. Jsou hezký! A máš nejvyšší čas se pustit do nějakého "vodvazu", nebo dopadneš jako já, která začala až po padesátce a ted nestíhám ![]()
Dadoo No jo, už zase
, nevím, co s tím
, byť se snažím.
A děkuji za komentář. ![]()
whiskas Já na tebe dohlídnu.. ![]()
![]()
Dadoo Představím si tvůj přísný pohled na stupínku a již pro ně běžím
.
A běda, jestli se v nich někdy vyfotím a uslyším komentář typu: "vyměnila bych boty"
.
whiskas tyjo,kde maj ty s cvokama? ![]()
whiskas teda, škoda, ale děkuju. Sou moc pěkný (i ty s třásněma)
whiskas Mně se hodně líbí tyhle, ale už mají jen okrajové velikosti. Kde mají obchod?

Kokoska Ty se mi také líbí, ale neviděla jsem je. Jak jsou výprodeje, tak je těch bot nějak málo. Obchod je v Kotvě Shoerepublic ve 2.patře. Ještě mají outlet na Národní, ale tam tedy neměli vůbec nic.
Tak jsem ty boty přespala a asi nebudou, nejsem si jista tím stříbrným kováním kolem direk. Zdá se mi to nějak moc ... a třásně bych sundala stejně sundala.
whiskas Tak to je fakt nekupuj, podle mě už bez těch třásní ani nemají ten správný šmrnc.
whiskas koukala jsem se na stranky toho obchodu a urcite bych uzila tyhle:

akorat, ze moda di fausto koukam nema zadnej kloudnej online shop.
Lilly_Ku Pěkný jsou
.
Lilly_Ku Tyjo, jak se mi šněrovací kotníkáče nelíbí, tak tyhle bych brala hned!
Kdysi tu @jordaan dávala odkaz na stránku, kde kupovala jednoduché kožené sandály, střihově trochu kristusky, různé barvy, moderní design. Nikde jsem si to neuložila a teď si nevzpomenu ani na název značky. Nevybavujete si ty boty někdo?
whiskas To víš, že si je nekupuj. Skoč si rovnou pro důchodky, to fakt nevybočíš, tam žádný vodvaz opravdu není.. ![]()
nellielovett Nebyly to Faraon sandals?
Dadoo
jen se mi nelíbí ten kov kolem tkaničkových dírek (třásně jsem zavrhla již na začátku).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)