Bot není nikdy dost

10. října 2016 16:41
Offline Danee
38 příspěvků moje polička 15. října 2016 12:13

O jé... Co mi to děláte... Zrovna sháním nějaké polokozačky... Teď mám tendenci ten obchod vybrat. Mají tam polokozačky úzké okolo kotníku. Otázka ale zní, jestli bych je dopnula.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 15. října 2016 21:01
Reakce na Sweet Potato:

Ha, to se mi taky stalo. Přes léto jsem nenosila lodičky a když jsem si je obula v září, tak mi všechny (!) okousaly malíčky. Přes léto jsem nepřibrala, tlustá jsem furt stejně, plošší nohy taky nemám, takže nechápu. Do léta jsem je nosila skoro denně. Teorie kurvítka třetí generace se mi zamlouvá

Offline Bugatti
29 příspěvků moje polička 16. října 2016 21:52

Dneska jsem poprvé vyrazila v nových kotníčkových botách, co jsem sem nedávno dávala. Vypadají jako papučky... po asi čtyřkilometrové procházce mám tak sedřené paty, že snad ani nebudu schopná obout žádné boty.

Offline vanilka
2138 příspěvků moje polička 17. října 2016 05:20
Reakce na Camp_L:

Já jsem měla asi 20 let vel.39, seděly mi všechny boty, co jsem obula a až poslední cca 3 roky kupuju jedině 40 a šíři H. Prostě se mi noha nějak rozjela . Tipuju, že je to po třech těhotenstvích.

Offline Alchemists_Nose
27 příspěvků moje polička 17. října 2016 12:52

Ahoj holky, řeším tradiční dilema koupit/nekoupit. Sháním vyšší boty přes kotník a na ploché podrážce a do oka mi padly tyhle. Líbí se mi, že jsou správně švihlé, líbí se mi i to výrazné šněrování, ale nějak se nemůžu přenést přes ten stříbrný metalický efekt. Co myslíte vy? 

(Budu k tomu nosit asi převážně černé, modré nebo cihlově červené džíny a vintage koženou bundu nebo moderně střižený červený kabát.)

Offline Lama_z_Lana
6593 příspěvků moje polička 17. října 2016 12:58

Jděte do nich ;)

Ty boty jsou fakt skvělý.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. října 2016 13:24

moje mamka mívala takovou nožku, že její svatební boty nenatáhnu ani na malíček, a teď v obuvi skoro nic neobuje. na základě toho zjištění se děsím toho, jak budou v 50 vypadat moje nohy, již nyní a la medvědí tlapy 

Offline Bugatti
29 příspěvků moje polička 17. října 2016 14:16
Reakce na Jiná Realita:

Po dětech se mi zvětšila noha asi o 1 1/2 čísla. A to nemám zborcenou klenbu. Jen se ta noha jakoby víc rozplácla.

Offline Alchemists_Nose
27 příspěvků moje polička 17. října 2016 14:54
Reakce na Lama_z_Lana:

Jděte do nich ;)

Ty boty jsou fakt skvělý.

Díky za podporu. S botkama ještě váhám, ale na stejné stránce jsem neprozíravě klikla i do kabelek... a tam už teda neváhám. :-)

Offline Lama_z_Lana
6593 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:00

Achjo. Já už na nic nikam neklikám! Měla bych přestat navštěvovat taková vlákna.

Potřebuju knihovnu. Těm knihám je po roce a půl v krabicích už určitě smutno. Jenže mě ten nábytek a věci kolem bytu taaak nebaví kupovat, zvlášť když je to podnájmu, kde jedu spíš na cenu, než na výkon.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:22
Reakce na Bugatti:

Možná znáte, já tedy neznala a o to víc jsem ocenila speciální náplast na puchýře, když jsem si zrasovala paty v nových lodičkách. Ty náplasti mají gelový polštářek, a když se dobře nalepí, jsou i voděodolné a v podstatě vydrží, dokud se puchýř (i stržený) nezahojí. V jiných botách jsem úplně zapomněla, že mám nějaký problém.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:30
Reakce na quebrada:

o tomto som mala vedieť pred pár týždňanmi, keď som si na túre totálne zrasovala malíčky kvôli blbým turistickým topánkam, a potom som viac ako týždeň trpela pri každom kroku. Ale ukladám tieto náplaste do mozgu, a nabudúce už budem vybavená.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:42
Reakce na betsey:

Asi by fungovaly i na malíčcích, ale ozkoušené to nemám. Na patách se dají pěkně rovně a pevně nalepit, takže fungují fakt dobře. Rozhodně si je teď hodlám brát s sebou na výlety a vždy, když budu mít nerozchozené boty. :)

Offline Bugatti
29 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:48
Reakce na quebrada:

Možná znáte, já tedy neznala a o to víc jsem ocenila speciální náplast na puchýře, když jsem si zrasovala paty v nových lodičkách. Ty náplasti mají gelový polštářek, a když se dobře nalepí, jsou i voděodolné a v podstatě vydrží, dokud se puchýř (i stržený) nezahojí. V jiných botách jsem úplně zapomněla, že mám nějaký problém.

Děkuji za info. To jsem neznala. Já to vůbec nechápu, jsou to drahé kotníčkové boty od značky, kterou si nemohu vynachválit co do kvality/výdrže. A teď tohle. Dneska jsem nebyla schopná dojít ani do místní samoobsluhy. (V ortopedických pantoflích mi to přišlo dost hardcore.)

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:59

Haha, já si v sobotu brutálně namohla přední stehenní svaly. V neděli jsem se na mísu usazovala s velkým hekáním.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 17. října 2016 16:29

Mně by kovový lesk nevadil, mám zlaté baleriny a nosím je ze všech bot nejčastěji. Jen je potřeba počítat s tím, že to holt nebude univerzální bota ke všemu. Třeba s cihlově červenou si je moc představit nedokážu - boty jsou ve studeném stříbrném odstínu (aspoň na mém monitoru) a kalhoty naopak v teplém, bude se to bít. Ale s černou, šedou, tmavomodrou, studeným odstínem zelené ad. proč ne? U toho kabátu záleží na odstínu...

Ale s eobuví mám dobrou zkušenost s vracením, takže není problém objednat, vyzkoušet, jak se budou k čemu hodit a pak případně vrátit.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 17. října 2016 16:32
Reakce na vanilka:

Ano, po dětech mám taky nohu o číslo větší a velikost bot už jsem přizpůsobila. Ty lodičky mi ale začaly ožírat nohy po tom, co jsem je měsíc neměla na noze, takže to nechápu. Ale myslím, že mi chtěly zabránit v chození do práceP.S. toho krutopřísnýho smajla miluju:)

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:19

Já si svoje nejnovější boty koupila už taky 40. Jako 39 mi je pořád, jako celý život, ale nejdřív vždycky trpím. Tak jsem si konečně přiznala, že dnes už potřebuji větší. A jsem ráda, že jsem to udělala. Najednou netrpím :-D

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:52

Teda dámy, tím zvětšováním nohy mě děsíte, už takhle mám 43-44 (v závislosti na typu boty, zimní potřebuju obvykle větší) a konečně se mi povedlo nasbírat si alespoň trochu slušnou sbírku bot (hlavně lodiček - ono když za jedny dáte 2500,- v průměru tak to jde ztuha) tak představa, že třeba za rok se do nich nevejdu mě děsí.....

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 18. října 2016 22:56
Reakce na betsey:

...zrasovala malíčky...

ty náplasti se dělají v různých velikostech, zeptej se v lékárně... já to používám i dětem na různé odřeniny, mají jednu náplast, která se dá nastříhat na potřebný rozměr (mini nůžtičky jsou dokonce součástí balení)