doufam, ze to uz neprobehlo v nejakym celebritim vlakne, ktery nenavstevuju, ale mne jako hruza des poslednich tydnu prisel model vevodkyne kate, ktery si vzala na svatbu sve sestry. nevim, proc chtela vypadat jako kdyz ma vytahany prsa :/

doufam, ze to uz neprobehlo v nejakym celebritim vlakne, ktery nenavstevuju, ale mne jako hruza des poslednich tydnu prisel model vevodkyne kate, ktery si vzala na svatbu sve sestry. nevim, proc chtela vypadat jako kdyz ma vytahany prsa :/

Napadlo me, ze protoze i kdyz je starsi atd, tak je mnohem hezci a vypada mladsi, tak se musela necom zabit, aby nezarila vic, nez nevesta...
Proběhlo. Nechápu. Většinu života marně sháním oblečení, které by mi tohle nedělalo a jí to neva. Jinak by se mi líbila.
mně se ty šaty líběj, přijdou mi teda hlavně zcela vhodný k příležitosti a vyznění svatby, ty divný prsa teda z některých úhlů dělaj, ale ony to ty starý šaty takhle měly. A už se tu někde teda propíraly, myslím ve VIP, na které je příjemné koukat.
mně se taky líbí. jako jo, prsa trochu divný, ale neumím si vlastně představit šaty, které by na těch fotkách s tak oblečenými dětmi a vším okolo vypadaly vhodněji.
Já jo, asi tak dvěstě různejch mě napadá ![]()
mne se ty saty libi hrozne moc, protoze je to prave neco jineho. divne prsa to dela z nekterych uhlu, ale to bych rekla, ze uplne vsechny saty. tady je nejak divne nahrbena, asi jak se natahuje za detma.
Šaty sú od Alexander McQueen. Mne sa na Kate páčia viac podobné zelené šaty.

Drží za ruku dítě, je tam vidět ručička. Tady to vypadá zase jinak, asi hodně záleží, jak si stoupne nebo se nakloní.
asi se k té příležitosti fakt hodily... jsou takové starosvětské. ladí:-) jinak teda kate nemusím vůbec
V těch zelených vypadá nádherně.
Jinak se mi nelíbily šaty Pippy. Respektive ne na ní, přišlo mi, že zdůraznily všechny nedostatky.
nijak tragickej mi teda, ehm, nepřijde

![]()
já myslim, že Pippa má delší tělo a kratší nohy, ale přijde mi, že jí to fakt sluší, jedinej pro mě osobně nesoulad je kontrast svalů a něžných krajek na romantických šatech, ale jinak mi přijde moc hezká
![]()
já si na první pohled říkala, proč má na těch šatech snížený pas, že to blbě vypadá... pak mi došlo že není snížený, že ho tak nízko prostě má. a pán zas menší hlavu:-) no ale to jsou tedy už hodně nimravý připomínky:P
právě, no, mně teda navrch pán přijde nejspíš už nadprůměrně vysokej a já teda jednoho hubenýho dvoumetrovýho známýho mám a vypadá dost podobně mírně neproporčně.
Mne sú teda obaja, aj ženích, aj Pippa sympatickí, a chlapec vôbec nie je škaredý. Je na nich pekný pohľad.
Myslím, že tohle srovnání krásně ukazuje, jak současný "zarostlý trend" některým mužům prospívá :)
Jako zenich neni zadnej prvoplanovej krasavec, ale na fotkach pusobi sympaticky. A navic je podobnej manzelovi moji kamaradky
Saty se mi libi, celkove ji to slusi. Zadny zavazny nedostatky nevidim?
Ženich je přesně můj typ chlapa...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.