Jéé, to jsou ty plavky pro budoucí královnu pláže!
Hrůza a děs :-)
Víťa už taky vytáhl kožíšek. ![]()

Víťa vyloženě ruší všechnu tu krásu kolem něj.
nellielovett to má nadpletené rukávy???????![]()
Janulik03 u Vítě bych se ničemu nedivila, navíc pod fotkou hlásá, že prej je to "vintage".
nellielovett no práve
nellielovett ten kluk je nevysychajícím zdrojem humorných šoků ![]()
Čim von se kluk živí? Já z něj mám pocit, že si chce hrát na Filipa Vaňka, ale páč dost nezarobí jede "vintage".
Janulik03 Asi si je nechal nastavit, protože, když toho leoparda koupil, tak mu byly krátké. ![]()
Bledule bože, ty máš pravdu!!! Vybavuje sa mi tuším ....
Inak vliezla som k nemu na blog a tie fúziky!!!!! Vykrútené konce!!!!! 
Mám podezření, že je to navíc dámský kabát. Ne že bych byla proti přísnému genderovému rozložení, ale dámský střih ten divnodojem ještě prohlubuje.
Mutziputzi dle prvního odkazu na Linkedin, ostraha ve společnosti Moravská gelerie v Brně. ![]()
nellielovett To odpovídá, na něm je nejvíc vidět to, že má hluboko do kapsy, BTW hojně šířená lež, že se dá za pár korun dobře oblíct![]()
nellielovett jo tak tam je to samej exponát;-)
víťa je zábavnej, ovšem koukám jak nosí totálně nestylově napchaný kapsy u gatí zrovna jako "obyčejní kluci", jestlipak tam má taky posmrkanej šnuptychl zvíci utěrky?:DD

Taky mám pocit, že má Víťa ty rukávy nastavené, původně to vypadalo jinak
viktorka_od splavu Stejný křusky - řikam, socka![]()
nellielovett ja ten svuj kozich asi spalim :D kdyz tohlevidim!
Jee, už som sa bála, že Víťa tento rok nechá leoparda odpočívať v skrini.. nesklamal chlapec
dzizisketa Že je to dámský kabát bylo první, co mi blesklo hlavou, když jsem to viděla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)