Jo, ten žlábek to připomíná ![]()
Přehlídky
Hej, ani mne sa to nepáči...a takisto mi vadia sandále k večernej toalete, nemôžem si pomôcť...
Že jo, mně se to taky nelíbí. A už vůbec nechápu, když si to někdo vezme na ples!!! Ve vesnických sálech není rozhodně horko, takže naboso je to o zdraví a punčocháče??? No comment! Vždyť je tolik krásných a rozhodně ne tak drahých lodiček, i třeba s uzavřenou špičkou a páskovou patou, když už na tom někdo trvá.
No není to tak úplně přehlídka... jen abyste věděly, jaký barvy si máte připravit na nadcházející sezónu (cinkja mě inspirovala s tou marsalou) ![]()
http://www.fashionisers.com/trends/spring-summer-2015-color-trends/
Ještě že mi nechali tu černou! ![]()
Hezké, mimo oranžové a žluté, no i ta zelenkavá - to jsou barvy, ve kterých bych vypadala jak vyblitý lečo
.
same here...milujem žlté a oranžové odtiene, ale mohla by som vydesiť okoloidúcich a primäť ich k nástojčivým telefonátom na linku 112
ale tými modrými odtieňmi ma potešili
Nutně potřebuju ten kabát z první fotky. ![]()
Podobný kabát, jen v moc hezké pudrově růžové barvě jsem dnes viděla v nové jarní kolekci Pietro Filipi a i materiál se zdál docela dobrý, nemačkavý a mírně "impregnovaný" nebo jak to označit, prostě vypadal, že vydrží i nějakou tu nepřízeň počasí, krásný byl.
Já bych brala ten šedivý, vlastně vše, co má ta modelka (boty i kabelku) a pak šaty 1,2,3,5,6![]()
BAFTA 2015 (něco by se dalo i do "Hrůza a děs"
) - zajímavý, jak opět stará bába (Julie Walters) strčí do kapsy většinu mladic. Ne, nevypadá na dvacet, ale ví, co bude fungovat...
Jo, tak to je fakt hrůza děs ![]()
Můžeme mluvit o štěstí, že má aspoň punčocháče. Příště může bejt hůř.
Čí je to zadek?![]()
Už jsem si to našla, ale co to tam má, tanga, punčocháče a to pod těma půlkama?? Mám asi malou představivost.
No ono tohle je teda taky paráda![]()

Já se musím fakt smát, dneska je styl, buď vypadám jako idiot nebo chytrá horákyně (oblečená-neoblečená) a silonky (jak už jsme probíraly) se moc nenosí a vypadá to hrozně.
Čí je to zadek?![]()
Už jsem si to našla, ale co to tam má, tanga, punčocháče a to pod těma půlkama?? Mám asi malou představivost.
Taky mě to zaujalo. Asi to bude nějaká zvedačka ![]()
Na holce tak nějak všechno už trochu visí, což? ![]()
netuším, co je to za černého tenistu či dýdžeje v bílém, ale ten šedý gramofonek namísto kloboučku mu krásně ladí s partnerčinou kombinézou
Ani tvrdé tréningy vek neoklamali, skutočne jej to všade ovísa...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)