Jak obléknout a kde sehnat ...

18. ledna 2015 22:19
Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:09

Ok ok ok, jsem taková rozpolcená. Nejvíc mi vadí to vrzání, to ostatní, jak píše Sweet Potato  se řeší asi jen tady, smrtelník u nás na vsi se možná pozastaví nad tím, proč mám pánský boty . Ponožky, na holej pupek, pruhovaný nosit nebudu, maximálně tlumeně barevný. 

Druhý v košíku jsem měla https://www.eobuv.cz/polobotky-gino-rossi-hiroko-dph053-r63-y800-9900-0-99.html tyto, co má paktofonika , ale fakt nevím, jestli na ně mám, respektive jestli na ně mám "koule" a budu je umět nakombinovat. A taky se teda bojim sponky přes nárt, aby vystačila dírka. A ne, na obíhačku obuví nemám nervy, ani tady ty krámy nejsou (a když jo, jsou v nich boty zásadně za plný ceny). 

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:16

Kokoska 

Když něco nutně potřebuješ, tak to nikde nemají.

Předloni jsem si tam župan kupovala a nemohla jsem si vybrat, protože se mi líbily min. 3 barvy.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:21

jerry jo, musim tam zajit, az budu shanet neco jinyho 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:28

Gellnerova tyhle?

ty jsou teda naprosto skvělý, ale vůbec netuším proč je třeba mít na ně "koule". když už, tak koule bych potřebovala na nošení těch chlapských bot, pokud mám postavu valkýry (tvrdíš ty). určitě bych se nepouštěla do volánků a mašliček, ale spíš do něčeho s ženským prvkem. což tyhle myslím dost dobře splňují.. a špička ti prodlouží nožku:P

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:43

viktorka_od splavu nojo, moji něžnou 40 :D. OK. Tady jsem na žádný ženský tadle "mnišský boty" neviděla, popravdě jsem se na ně musel podívat hodněkrát, než se mi začaly líbit. A pak jsem je dala do košíku a pak je srabácky vyndala z košíku a dala tam ty geoxky, který uspokojily mou konzervativní duši. A asi ano, asi to byla škoda, která mě bude stát poštovné, neb ty vrzavý mrchy vržou a vržou (a vy jste tomu teda výrazně pomohly - tomu odmilování se). 

Ach jo .

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 13. února 2018 21:55

Gellnerova Tak fotka může klamat,už jen to,že píšeš 40, vypadá to naopak,že máš širší šestatřicítku. Bez ohledu na to,jak se tu líbí/nelíbí,bych se zamyslela nad tím vrzáním. Ze zkušenosti vím,že jak mě štve něco od začátku,je to špatně. 

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 13. února 2018 22:04

Gellnerova Mně se to taky jednou stalo, že mi boty vrzaly. Lodičky od Gina. Tak jsem je vrátila a objednala si nový. Ty už nevrzaly.

Takže pokud bys ty boty opravdu chtěla, udělej to taky.

Ale osobně si myslím, že ti ty boty moc nesluší.

Nevím.. ale já si myslím, že na takové festovnější nohy když se dají takovéhle festovnější boty, výsledek je trochu humpolácký.  Chce to zjemnit aspoň špičatější špičkou. 

Bufy na jemných nožkách vypadají jako záměr. Na selské noze jako nutná pracovní obuv.

To ty Gina jsou daleko, daleko hezčí.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 13. února 2018 22:44

Dadoo ono nevržou boty jako takový, ale materiál podrážky o hladkou podlahu. To by výměna neřešila. Pančelkóó, strašně vám vržou botýýý !!!

No jo, tak je to teda tam. Krabice zalepená, objednávka poslaná. Eště že tyhle internety jsou. 

Dík :)

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 14. února 2018 09:13

Gellnerova A jako bonus je důvod shánět nové. Ta radost!

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. února 2018 14:37

Gellnerova tyhle?

ty jsou teda naprosto skvělý, ale vůbec netuším proč je třeba mít na ně "koule". když už, tak koule bych potřebovala na nošení těch chlapských bot, pokud mám postavu valkýry (tvrdíš ty). určitě bych se nepouštěla do volánků a mašliček, ale spíš do něčeho s ženským prvkem. což tyhle myslím dost dobře splňují.. a špička ti prodlouží nožku:P

​Kde prosím najdu tyto boty?

48190 příspěvků moje polička 14. února 2018 14:39

moninika eobuv gino rossi

gellnerova dávala odkaz, ale ten mi nefungoval, ale šly podle něj najít

nepotřebuju třetí polobotky, nepotřebuju třetí polobotky...;-)

Offline whiskas
20546 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:18

viktorka_od splavu Také na ně koukám, ale určitě bych je neměla k čemu nosit .

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:31

Gellnerova Mně nepřijdou mnišský, to víc ty tvoje původní, tyhle mi naopak přijdou takové do pánského stylu. Takové tvrďácké se štávou, zkusila bych je. Velkou nohu neřeš, 40 zas není tolik aby tě to mělo omezovat;-).

48190 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:33

whiskas k satum a suknim cos?:-)

Offline whiskas
20546 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:34
48190 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:35
Offline whiskas
20546 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:38

viktorka_od splavu Ale takové nemám, jen samé zavazovací ... Hmm, na noze budou určitě vypadat skvěle, jen jsem se zařekla, že boty z netu už ne, snad ani hadry, po těch otravných zkušenostech s vracením. Ale e-obuv je bez problémů, tak že bych je riskla ?

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:39

Karja možná blbě překládám, ale tomuhle typu se prý říká monk shoes (ačkoli moc nechápu souvislosti). Se 40 jsem sžitá, popelčí by mi neseděla ke zbytku.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:41

Gellnerova Aha, no vidíš, já takhle vzdělaná nejsem:-D.  Jasný no, ty menší boty vypadají vždycky líp, ale omezovat výběr kvůli čtyřicítce ještě není třeba;-). Takže nakupuj, nakupuj!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. února 2018 17:16

Mam 41 a no problem teda...AngelinaJolie 42 a nemyslim ze v tom vidi problem