Jak obléknout a kde sehnat ...
Kokoska Nechci být nezdvořilá, cením si snahy, ale je modré a ten vástřih ... takový mít nemůžu, je moc hluboký a ve chvíli, kdy je prázdný :-D, nevypadá to dobře.
Potrefenáhusa Díky, ale výstřih .... No, zkusit bych např. ze Zoot mohla, ovšem pokud naskladní černé.
Děkuju :-).
whiskas aha uz to ctu s vystrihem, a to wolford co ja nahoru zakryty prusvitnym materialem?
whiskas nojo, to je těžký.
whiskas no a modrý se ti kvplamenakum hodí víc než černý, ne? A to ze zootu přece žádnej výstřih nemá....navrch mi z fotek nepřijde, že bys do výstřihu neměla co dát, a i kdyby, vždyť je to normální kulatej výstřih?![]()
0zero7 Zkusit to můžu, ale moje zkušenost je, že tento vástřih + malá prsa nevypadá moc dobře. Ale za zkoušku nic nedám.
Potrefenáhusa A vidíš, k plameňákům by modrá šla
. A co se týče obsahu výstřihu ... raději bez komentáře :-D.
whiskas to právě vůbec, malý prsa vypadaj dobře v jakýmkoliv výstřihu, protože nepůsoběj vulgárně. Naopak tyhle trikoty jsou pro ně jak dělaný, však baletky a gymnastky!
Potrefenáhusa Zoot vyprodáno, zbývá Bonprix. Jdu se podívat, jak rychlé je dodání. Ještě jednou díky
.
A všem ostatním rovněž. ![]()
A díky hledání body jsem našla své oblíbené prádlo Skiny.Myslela jsem, že už se k nám vůbec nevozí.
whiskas skiny maj myslím nahore v máji
0zero7 Zkusit to můžu, ale moje zkušenost je, že tento vástřih + malá prsa nevypadá moc dobře. Ale za zkoušku nic nedám.
Ale prdlajs, na nás plošinách vypadá právě dobře ![]()
Potrefenáhusa Tady se ví všechno
. Kupovala jsem si jejich sportovní podprsenky a byly skvělé.
Pinot Noir
o.k., tak alespoň nějaká výhoda.
Hľadám niečo pre svoju pubertálnu dcéru, na tento štýl, ale podľa možnosti nie v tej cene
:

Resp. tie ich detské aj majú v cenách, kde už by som toľko nefrfľala, ale tam sa absolútne nie som schopná zorientovať vo veľkostiach. Ako zistím, či je trebárs č.3 detská 3 (teda 19-tka), alebo Youth 3 (teda 36-ka)?
Nemají tam tabulky se velikostmi? Jestli už dceři neroste noha, klidně bych investovala. Já mám jejich Mary Janes z přelomu tisíciletí
a nemůžu se jich zbavit - ty boty jsou nezničitelný, jen mám už párkrát podlepenou sešmajdanou patu. Vršek vypadá pořád dobře, má patinu, jsou tam pokrčená místa, ale kůže je nezničená, stačí čistit a krémovat jednou za čas. Už v nich neprochodím několik měsíců v roce, ale někdy je příležitost je vytáhnout.
dynda majú, v tom by problém nebol, problém je, že detské veľkosti a youth veľkosti majú rovnako označené, proste najmenšie číslo je 3 a po 13,5 idú zas od 1 a najväčšie číslo v detských je tiež 3
...
Ale možno jej aj tak vezmem dámske (za dvojnásobok voči detským), lebo má širšiu nohu a moje dámske 3-ky jej boli tesné.
Lidi, nevíte, kde v Praze sehnat nevyteplené kotníčkové šněrovací boty hnědé barvy, aby neměly na vnitřním kotníku zip? Jsem zoufalá, byla jsem už ve spoustě krámů a nic...
Buď je to vyteplený a nebo to má ten zip. V Kotvě se mi paní prodavačka strašně divila, proč to chci bez toho zipu, když zip je tak pohodlný, oni prý nic bez zipu neberou. Když mně tam vadí, no...![]()
Pro představu, sháním něco tohoto typu:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)