paktofonika Doufám, že se stretneme i jinde
.
Můžeš vyzkoušet i power jógu, tím, že jsi posilovala vlastni vahou by ti mohla vyhovovat. Lektorka se většinou ptá, kdo je tam poprvé, aby ho hlídala. Pokud se nezeptá, řekni jí to.
paktofonika Doufám, že se stretneme i jinde
.
Můžeš vyzkoušet i power jógu, tím, že jsi posilovala vlastni vahou by ti mohla vyhovovat. Lektorka se většinou ptá, kdo je tam poprvé, aby ho hlídala. Pokud se nezeptá, řekni jí to.
viktorka_od splavu Aha, ale to nejsou žádné pravidelné "aktivity", to mě baví též, ale nevidím důvod o tom tady psát
. A navíc to tedy neprožívám tak vzletně ...
whiskas to ja se do toho nebojim polozit, jedno voko nezustane suchy!![]()
999 Aerojógu mám na seznamu, "co chci zkusit"
.
viktorka_od splavu No já prostě všechno nesdílím. Např. mě naprosto úchylně baví např. sekání zahrady, ale tak proč o tom psát, že? ![]()
whiskas a proc ne:-) treba to nekoho pak napadne zkusit (me?) nenapadlo me ze by to mohla byt zabava!
viktorka_od splavu Mě vůbec baví divné věci (a víc než tanečky :-D), např. takové stříhání keřů /nikoli okrasně, ale funkčně/, hrabání listí a další podzimní práce. Ovšem spíše ty "hrubé" funkční. Mám ráda, když po práci v kanclu a hromadění dokumentů, vidím nějaký konkrétní výsledek svého snažení a to ihned. ![]()
whiskas to uplne chapu, neb me bavily velmi zednicke pomocne prace napr:-)
viktorka_od splavu sekání zahrady mě teda nijak neuchvátilo, ale já to teda poznala už tak vod pohledu, že to asi nebude úplně to vono ...
Potrefenáhusa ja se od toho zatim drzim dal, ale kdovi... vzdycky jsem byla na ty “hrube prace” jak pise whiskas, na hackovani me neuzije. blby ze uz tomu neodpovida fyzicka
Potrefenáhusa Sekání trávy je málo destruktivní. Leda kosou,![]()
musíš na to mít pořádný traktor, muhehe
(aneb naši zahradu bych ničím jiným nesekala méně než tak hodinu).
Jiná Realita jo tak to by mě bavilo taky! u nás je to spíš ta drobná ruční práce![]()
viktorka_od splavu To já radši singl aktivity, přemejšlim jestli pole dance nebo aerial hoop
rozhodne pole dance, to jde trenovat single a praktikovat pred jednoclennym publikem, ideal ![]()
jinx já už se na pole dance chystám od chvíle co jsem viděla tenhle klip, hrozně se mi to líbí!
Mutziputzi to je dost dobry!
Mutziputzi Moje kamarádka pole dance ďělá a má tyč i doma v obýváku. Vždycky se dobře baví, když jí přijdou domů nějací řemeslníci a šeptají si, že je asi striptérka :-). Já jsem si teda taky zažila pár minut slávy v autoservisu, když jsem si nevšimla, že dcera zapomněla na zadní sedačce bič...Když mi auto vraceli, přišli se na dominu podívat snad všichni. Já samozřejmě v černým a na deseticentimetrových podpatcích
.
Mutziputzi Jinak koncert White Stripes byl asi nejlepší koncert, na jakém jsem v životě byla :-).
999 Já White Stripes miluju!
Domina![]()
Mutziputzi Tak já pořád čekala nějakou tu vlajku a ono nic!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.