No, tak není za pár stovek, ale líbí se mi moc.
Kabelky...
Dneska jsem požadovala trochu místa navíc, abych kabelky nemusela mít všelijak rozstrkané po bytě a po skříních. Prý na co jich mám tolik, ať toho půlku vyházím! Chlap! ![]()
No, já jsem kabelky zredukovala na tři, vlastně teď na čtyři... jsem líná přehazovat všechno a cpát nenošenou tašku do toho dustbagu... nejradši bych taky měla jednu jedinou.
Ja mám aktuálne tri a nosím len jednu ![]()
Jaký taky jenom jednu, já nemam jenom jednu, já dobrovolně a hlavně z lenosti nosim jenom jednu, v čem mam teda brutální podstav jsou podprsenky, mam dvě![]()
Tak na co podprda, když to máš pevně přistehlý ![]()
No ale nezivim se tim, urcite ne prvoplanove, tak trochu halit musim![]()
Třeba někoho taky baví se v tom hrabat...
Dnes mě potěšil manžel. 
Líbí se mi a to moc.
Já vim, že když člověk nemůže říct něco dobrýho, má radši mlčet, ale ta je teda strašná. Tak si nějak představuju "kabelku od manžela", to je fakt![]()
Já myslím, že to je v pořádku, že má každý jiný vkus
. Já mám Guess a jejich nápadné kabelky moc ráda, sama bych si ji vybrala taky.
Nechci tašku, do které narvu nákup a elegantních kabelek mám taky dost. Na té fotce vypadá lesklá, což není, takže na Guess vlastně dost nuda.
Mně se teda zdá elegantní až až ![]()
hrozně přeplácaná a celkově teda za mě nehezká... ale tak každému se líbí něco jiného....
To by mně taky dárek potešil. Moc pěkná elegantní kabelka. A má dlouhé 'uši" pres rameno, to je má podmínka a moc kabelek je nemá.
OK, hranice mezi kýčem a elegancí je tenká zdá se, jenom abych si udělala obrázek, k čemu se dá podobná kabelka nosit?
Tak ona je ve skutečnosti úplně jednoduchá, obrázek to dost zkresluje. Ty zámky jsou oddělávací a ze dvou metrů je to klasická černá kabelka. Je to jen světlejší černá látka s tmavším vzorem.
Jak k čemu? Každý podle sebe. Sháním černou na normální nošení do práce. Ke kabátu a kozačkám nebo na jaře lodičkám a kostýmku skvělá. Nosím převážně sukně, šaty a kabáty, žádné sportovni oblečení. Prostě je moc pěkná, a protože už měsíc obíhám obchody a nic a tahle se mi prostě líbí, tak co! A protože mně zaujala, napsala jsem to.
Nevím proč se do mně navážíš. I přede mnou tu byly reakce, že se kabelka líbí. A hranice mezi kýčem a elegancí není tenká, není žádná. Jde o silně individuální náhled, že? Když se mi něco nelíb a nenosila bych to, nebudu to druhým vnucovat. Netroufla bych tvrdit, že je něco kýč protože 100 žen 100 názorů. Viz diskuze o módě všeobecně.
Dej si hadr na hlavu prosim tě![]()
Já jsem holt bytostnej minimalista![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)