Sweet Potato
též bych ji brala.
Kabelky...
Micuska Mně se také dnes rozbilo zapínání, respektive, karabina u kabelky. Já tu součástku nenašla, obuvník pravil, že to nepůjde opravit a všití nové karabiny mi popsal takovým stylem (co se konečného šití popruhu, po jeho nutném rozpárání týče), že jsem si koupila nový popruh. ![]()
whiskas Dnes sa nosia vselijake popruhy, aj take co sa ku kabelke nepredavaju. Cim vyraznejsi, tym lepsi. Neprisla som na chut tejto mode. Necham ju mladsim
.
Luna Je to moja najoblubenejsia. Mam strednu velkost (medium?) v 3 farbach
. Aj niektore topanky mam vo viacerych farbach. Som uchyl, no.
whiskas Nevesaj sa. Si mlada a popruh je dobry, hodi sa. Myslela som napr. Oranzovy s brnbolcami, kvetinami a neviem s cim este
.
Micuska Vierka ja už dve hodiny brázdim po nete a kochám sa obrázkami tvojich zmieňovaných kabeliek, som z nich paf.
Micuska No, chtěla jsem kožený a se s stříbrnou karabinou a než hledat dalších sto let, vzala jsem tento. Mladá
, tak to jo, ale v minulém století.
milacka Dělám totéž a áááchám.
milacka Z coho si paf, Darinka? Su to len tasky. Tu ciernu som mala na stredku v BA.
Micuska Jen tašky, ale tak krásné! ![]()
whiskas Ale ved ano. Tiez nad jednou achkam. Vzdy cakam na novu kolekciu, ale vzdy ju vyrobia len v exotickej kozi. Tak cakam, snad sa do dochodku dockam
.
Micuska Jednoducho ma očarili. V BA som mala v hlave len parfumy, nič iné som neregistrovala. Teraz banujem. Ale veď budeme spolu, takže ju ešte uvidím.
milacka Obrazky klamu a hlavne klame ta tuzba, ta pomota hlavu.
milacka Teraz som si spomenula a rehocem sa. Mala som ju cely cas v Prahe, ked sme boli spolu. Vidis, pravdu mam, obyc kabela
.
Micuska Tú s tými očami? Fakt?
milacka Fakt. Cele 3 dni
.
milacka Obrazky klamu a hlavne klame ta tuzba, ta pomota hlavu.
To je pravda, s tým súhlasím. Mne sa tie kabelky veľmi páčia, ale nemusím ich bezpodmienečne vlastniť, takže pôjdem kľudne spať, teda aspoň dúfam![]()
Tak som bola slepá, nechápem. Vieš, čo je zaujímavé? Môj manžel si všimol tvoju kabelku vtedy u nás, aj značku mi povedal.
Ja som videla zasa len parfumy.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)