viktorka_od splavu Já vím, ale tahle je menší. Každopádně, tvar je hodně podobný a ta tvoje se mi na fotkách vždycky líbí. Asi se výrobce inspiroval
.
Kabelky...
whiskas jo, to je možný. hlavně se mi v poslední době hodně líbí ta široká ucha. úzká, a ještě hůř když drží na přezičkách, nebo karabinkách, to není hezký.
Kokoska A musí to byť Furla?
paktofonika ja mám úplně rovnake poziadavky a nemusí být Furla, ale musí být kozena.
Já teda nikdy nemám problém si vybrat v Allsaints
https://www.allsaints.com/women/handbags/style,any/colour,any/size,any/
continuity No právě. Často se mi nějaká kabelka líbí a jen si řeknu, škoda, že není kožená.
Mutziputzi Ale nepsala jsi, že kvalita nic moc
?
whiskas Já to furt nevim, stále jsem jí nevybalila![]()
![]()
Mutziputzi Ne, ne ![]()
. To bych nevydržela.
No a pak je spousta kabelek, které se mi líbí, ale ne na mně.
whiskas Já jsem v tomhle marná, mám originál zabalenou Allsaints, jednu Coccinelle crossbody a vrcholem je nevybalená LV Lockit, dárek v 35 narozeninám![]()
whiskas Poslední zmiňovaná, chudinka za to nemůže, tam asi zůstane, příliš mi připomíná dárce....
whiskas Poslední zmiňovaná, chudinka za to nemůže, tam asi zůstane, příliš mi připomíná dárce....
která barva? Dej ji do placu ![]()
Ounz Tohle je myslim vona, ale řikam, 5 let jsem holku neviděla![]()

Mutziputzi ty jo ty seš zásadová ve svejch antipatiích
respekt.
já na lockit moc nejsem, ale ta barva není špatná hmm..by ti slušela
paktofonika ne, nemusí, klidně něco i noname, na tahání. Ale radši v kůži, možná ani ta eko-kůže by mi nevadila, kdyby to bylo za přiměřenou cenu. Já ty kabely/ky dost rychle oddělám, i kožené. Ale tak co, je to spotřební zboží.
Ounz No to je druhá věc, já nemam ráda kabely co nejdou hodit na rameno, na nošení v ruce nejsem dostatečná dáma...možná bejt to jiná, šly by zásady stranou))
Mutziputzi jo takhle, ale to je o zvyku hele,já celej život nosila přes rameno a teď tahám prakticky jen v ruce a vyjímečně na popruh přes rameno (plný ruce) a humpolácky si s tím nepřijdu,pahýl mi netrčí (většinou)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)