whiskas je moc hezka.:-)
Kabelky...
Zarinya
, také bych řekla. Jen prázdná tak nevyzní, musela bych přitvrdit v nošení "nezbytností"
.
whiskas tak to ja mam opacny problem.Kdyz potrebuju malou kabelku tak je bud tak narvana,ze to blbe vypada nebo se to tam rovnou nevejde,musim rozebrat pul penezenky...des![]()
whiskas půlkilovy pecínek chleba?
Catherinne
něco v tom smyslu. Dnes jsem si ji ještě jednou zkoušela a není to ono. Většinou bych ji tahala na rameni (vypadá lépe v ruce) a jelikož má dost krátké ucho, tak by prostě nevyzněla, jen bych ji "muchlala". Oslovil mě, již dříve obdivovaný" shopper, ale zase jej neměli v černé barvě, pouze béžový. Na fotce je v šedé.

Kdyby se to náhodou někomu hodilo
. Na mě je bohužel moc velká.
dej už pokoj! ![]()
sakra... to je ale lákavý...
ne, nepotřebuju další kabelku, nepotřebuju, fakt ne! ![]()
pomóóóc! přestřihněte tý whiskas někdo už ty internety! ![]()
RoSa Jsem to myslela dobře
.
whiskas Včera mala pani predomnou na pokladni shopper Coccinelle. Vyzeral veľmi dobre, tam sa ti nič nepáči? A ta Allsaints je skvelá akurát že teraz nemôžem ![]()
whiskas Ta A. je ale moc pěkná, jen by se mi hodila v jiné barvě... kdybych ji teda nutně potřebovala :D
whiskas
dej už pokoj!
sakra... to je ale lákavý...
ne, nepotřebuju další kabelku, nepotřebuju, fakt ne!
Ty dej pokoj! Takovejch máš mraky, dyk je to vobyčejná shopperka a žádnej zázrak.
Kokoska maj i jiné barvy ![]()
nellielovett HUŠ!!!
Všem milovnicím kabelek doporučuji tuto knihu.Všechny ikonické kabelky na jednom místě
. V dostání v Booktherapy.

Už nějakou dobu chodím obdivovat tuto kabelku (foto). Kabelek mám ale dost, takže skoro čtyři tisíce se mi do ní investovat nechtějí.

Dalia Já myslím, že si je klidně můžeš ušetřit a koupit si místo toho třeba parfém...:-). Ta kabelka je strašně přeplácaná.
999 Mně osobně se líbí. Je ale fakt, že kabelky, které nosím, jsou mnohem jednoduššího ražení. Přikládám foto své nejoblíbenější. Mám ji asi dva roky a nosím ji nejčastěji. Kožená, kupovaná v Olomouci ...

Dalia úplne moja šálka kávy to nie je, ale viem si predstaviť aj také nosiť a hlavne....ak viem, že sa na niečo chodím opakovane furt dívať, tak viem, že mi to bude dlho ľúto, ak mi to vypredajú....
Prosím poraďte... před lety jsem viděla v obchodě kabelky, co mě zaujaly, pak jsem na ně zapomněla, až včera si zase vzpomněla - v autobuse měla jedna slečna podobnou.
Kabelka je složená z trojúhelníčků, dělá to takový lámaný, hranatý, kubistický efekt. Co to vlastně je a kde se to dá sehnat? ![]()
daniela jako tohle?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)