tina barbucha dík za názor...ale už jsem rozhodnutá,ze ne...ty uši jsou divný a "gučiho"pahýl mě pobavil![]()
docela se mi líbí i tahle,ale.....asi se uklidním..
https://www.eobuv.cz/kabelka-furla-1927-wb00145-are000-b4l00-1-007-20-ro-b-ballerina-i.html
tina barbucha dík za názor...ale už jsem rozhodnutá,ze ne...ty uši jsou divný a "gučiho"pahýl mě pobavil![]()
docela se mi líbí i tahle,ale.....asi se uklidním..
https://www.eobuv.cz/kabelka-furla-1927-wb00145-are000-b4l00-1-007-20-ro-b-ballerina-i.html
Maureen tahle druhá mě nebere
To se uklidni, je hrozná ![]()
Maureen tieto určite nekupuj, nájdeš krajšie
barbucha No, tak se nemýlím a trefila jsem tě přesně (viz vlákno koupit/nekoupit)
, tudíž mám bod.
A co tato na leto? Blby?

baltik Asi ji nedáš na rameno?
Sweet Potato asi ne, co? Vypadaji ty usi kratke ![]()
A což převázat / povolit / ty uzly. To by snad šlo
baltik vypada hezky, odkud je? Nemaji tam neco malyho?
Kokoska je to cocinelle. Tady ta tam myslim mensi neni, ale az tak jsem to nezkoumala, hledala jsem jen tuto podle fotky v casopise
baltik dik, podivam se.
...objevila jsem dobré kabelky, tašky
Sophie Hulme
jen pro představu:

batoh
Miru mně se to výrazné kování vůbec nelíbí, působí to na mě spíš lacině
...no, čekala jsem, že to "zlato" bude mít víc odpůrců![]()
Miru stříbro by nebylo lepší:)
Miru mně zlato nevadí, taky mám aktuálně na sobě zlatý náramek a prstýnek, ale na těch kabelkách je toho kovu prostě příliš...
Miru za mě taky ne. Ještě snad ta druhá, ale ty další mi přijdou už moc kovu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.