Kan jo, Klenota, ateliér v srdci staré Prahy - vím o nich, ale na zakázkovou výrobu mám kdyžtak jiný a myslím i ekonomicky snesitelnější... přesto dík! ale máš vlastně pravdu: nechám si to udělat u svýho zlatníka a nebudu to hledat hotový
Perly a šperky
RoSa To je podle mého nejlepší rozhodnutí. Já před 25 lety vyrobila toto, je to úplně blbuvzdorný, Ag a Hematit. Akorát si dej pozor na to uchycení perel, na obrazku to máš jinak, já to mám drátkem.
foto smazáno
Pokud bych chtela male pecky s briliantem (predstava je jen maly trpytivy a hezky vybrouseny kaminek do ucha, bez prizdob kolem, nic originalniho), kde se divat? Nejake kamenne obchody vytipovane mam, ale jak tu zminujete tu vyrobu na zakazku, tak se radsi ptam zkusenych (jen teda nemam zadne drahokamy, ze kterych bych si je mohla nechat udelat:))
Gatita já dávám zítra řetízek s perlami do výroby... zkus zlatnictví Topaz Lidická, paní zlatnice je tam ve čtvrtky a pokud kameny nebude mít, řekne ti, kam si pro ně dojít...
Nedavno jsem si nechala predelat broz po babicce na naramek (jeste teda vyhledove vymenim snurku za tmave cervenou)

moora náramek je moc krásný, povedl se.
moora výbornej nápad!
Gatita já dávám zítra řetízek s perlami do výroby... zkus zlatnictví Topaz Lidická, paní zlatnice je tam ve čtvrtky a pokud kameny nebude mít, řekne ti, kam si pro ně dojít...
Tak máš vybráno? A ukážeš potom prosím fotku? Nastávající si ten náhrdelník s hematitem prohlížela, ale prý by raději jiný minerál. Perly dávat nechci, jsem pověrčivá.
Kan perly si musí koupit sama - to by taky šlo, ty to jen zkompletuješ
moora krasa
Na fb mi furt vyskakuje reklama na nejaký eshop lovecsperku.cz
Nie je to nejaký scam?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)