Už jen dva volné Shalimary Millésime Tonka

Už jen dva volné Shalimary Millésime Tonka

Měla bych zájem o 1 flakon. ![]()
A já bych se tedy ujala toho posledního (?)
je tvůj, viz SZ
fajn, píšu SZ
Zase pozdě
, tak případný náhradník prosím, díky moc.
ano
První várka flakónů dorazí dnes k večeru. :-)
Od zítřka jsem na pár dní mimo domov, k balení se do stanu od pondělí, odesílat budu v úterý a ve středu (osobní předání v úterý a ve čtvrtek). v úterý večer pošlu mail o odeslání těm, kterým jsem odeslala.
V první várce jsou tato jména:
Martula Chidori Perla Cervanek fusice Korsičanka Renusatko jaro moruse Andromeda70
super, děkuji za skvělou zprávu..
Tak teď jedna míň skvělá zpráva, bohužel.
Od soboty jsem v nemocnici a zítra se bude teprve rýsovat, kdy mě pustí domů. Každopádně rozhodně do konce týdne žádné předávání ani rozesílání možné není.
Odkdy možné bude, budu schopná říct tak v pátek.
Je mi to líto.
...hlavně ať jsi co nejdříve fit!![]()
![]()
domenica brzy se uzdrav, ostatní není důležité!
Mila Monika, povinnosti prosim pusti z hlavy. Skoro sa uzdrav.. Klud a zdravie je teraz to najdôležitejšie.. ![]()
Tak teprve od zítřka budu doma.
vše zabalím a postupně zorganizuji odeslání v úterý a ve středu.
Ohledně možných termínů osobního předání pošlu sz v pondělí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.