Martula Á, tu je zakopaný pes
50ml/8350,- To už je skoro jako Roja
A setkaly/i jsme se někde vůbec s koncentrací vyšší???
Ingredients
Děkuji, že sis vzpomněla, aspoň ušetřím. Stejně jsem to už psychicky nevydržela a koupila si mezitím Fordovu Dressed To Kill.
Vyzkoušení vůní Kemi Blending Magic si určitě nenechám ujít, díky za tip.
Mína Já tam Kilianovy rtěnky zkoušela už minulé pondělí a právě že zklamání, tak jsem koupila na léto jinou značku i barvu:(
Nové prostory na Maiselově ulici se mi moc líbí, je to vzdušnější a na zkoušení vůní podstatně praktičtější
.
Fleur A hlavně jsou tam už pouze erudovaní a milí prodávající
Dnes jsem si už podruhé báječně popovídala s mladou dlouhovlasou slečnou, která se opravdu vyzná. Ještě je tam 1 nová černovlska speciálně na vůně Le Labo a kosmetiku, ta se musí ještě trochu učit, a pak milá blondýnka středního věku, jež se zaučovala loni. Pan Norbert se specializuje asi spíš na VIP v podzemí, mimo jiné:)
Jj, prostory v Maisově ulici jsou krásné a reprezentativní. To je první parfémové místo, kam zvu své parfémové přátele ze zahraničí. Měla jsem to ale ráda i v Jáchymově ulici.
A pokud jde o Kilianovy rtěnky, asi je vytvořil pro mě, resp. pro mé rty, a to jsem na rtěnky hodně přísná. Střídám teď dva odstíny krémové řady Satin - 130 a 140 a řadím je do své top 6, vedle jedné Fordovky a tří červených, božský krémových gueralinovských Rouge Automatique (které se už bohužel nevyrábějí a jsem z toho nesvá
).
domenica Ony se ty Kilianovy rtěnky i číslují? Já myslila, že mají jen jméno
Jak se tedy jmenují - tvé oblíbenkyně?![]()
Dangerous (130) a Intoxicating (140)
domenica Dík, zvlášť Intoxicating je taková "tvoje" barva, myslím, že v něčem podobném jsem tě i viděla:)
Opravdu jde videt, jak dlouho jsem tu na foru nebyla
Vcera jsme byli v Praze, na kocerte v O2 arene a chtela jsem nejak hezky vyuzit cas do vecera. Napadlo me vzit pritele do oblibeneho obchudku, on by tohle ocenil. Prijdeme do Jachymovy a Ingredients Store nikde
To jsem tedy necekala a na hledani nove adresy uz nebyl cas ani sila. Ach jo, snad priste.
Cervanek Prý asi ve středu-dnes ještě bohužel nebyly:)
Cervanek To doufám, že tam někdo z nich kupuje, já u nich viděla cizince jen 1x jednoho:(a jsem tam celkem často. Aby nezkrachovali totiž. Myslím, že tam nakupují naše VIP, tak snad...
My, chudáci, však můžeme alespoň ovonět![]()
Cervanek DOUFÁM!
Neb kolem chodí miliony cizinců do synagog.
no právě, tím jsem myslela "od naproti", sice židi jsou držgrešle, ale chodí tam i jiné skupiny lidí - už jen pro ten všeobecný rozhled. Je to zajímavá část čtvrti
![]()
![]()
slniecko Žasnu s tebou
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)