EU - osvedčené internetové obchody

28. ledna 2021 21:04
Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. června 2023 18:08

Korsičanka 

No jak jsem psala, já vypsala 6 vzorků a doplnila zdvořilým dotazem, zda by bylo možné místo zbývajících 21 poslat těchto šest ve dvojnásobném objemu. Čili jestli dobře počítám, furt je to na objem o 15 vzorků x 0,3 ml méně, tak si nemyslím, že by tím přišli o peníze.

Nicméně asi budeš mít pravdu, že důvodem patrně bylo, proč nenavzorkovat to, oč není zájem. Každopádně to teda nesvědčí o prozákaznickém přístupu nutit zákazníkovi něco, oč neprojevil zájem.

Jo, kdybych jich vypsala jen šest a nevypsala další a žádnou poznámku, neřeknu ani popel

Já vím, že je neobhajuješ.

Nicméně právě proto, že si nemyslím, že bych měla nějaký přehnaný požadavek, jsem zklamaná, že mi při nemalé výši mojí objednávky nevyhověli. Chtěla jsem jich 6 v objemu 0,6 ml místo 0,3 ml, ne 20, ani ne šest v objemu 2 ml a dostala ve finále jen pět vzorků, co jsem chtěla v objemu 0,3 ml.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:08

wendulka No jo, pak by bylo dobré jim to takto napsat. A že nejsi žádný začátečník. Když jsi chtěla jen 0,6 ml, taky nechápu, proč ti nevyhověli Doufám, žes alespoň nemusela platit poštovné

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:12

Mno tak odpověděli, že je jim to líto, ale že mnoho klientů prý žádá vzorky v jiných viálkách, větší vzorky, že prý pokaždé nelze vyhovět.

Že prý jsem společně s požadavkem nenapsala předem, že mám anosmii, jinak by prý určitě udělali výjimku. A pokud mi bylo v předcházejících objednávkách vyhověno, šlo rovněž o výjimku.

Tak fajn no, když kvůli blbým šesti vzorkům o objemu 0,6 ml místo 27 o objemu 0,3 ml musím předem upozornit, že mám anosmii, aby udělali výjimku, mám aspoň jasno pro příště. Dokud se mi čich neobnoví úplně, ušetřím, a co lze objednat jinde, objednám pak jinde.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:19

Korsičanka 

No kvůli tomu jsem to dotlačila s odstřiky přes 300 euro, abych měla poštovné zdarma.

Já jsem jim to právě teď napsala, že mě to zklamalo, že jsem chtěla jen těch 6 kvůli anosmii. I těch 5 je pro mě víceméně nepoužitelných. A oni mi odpověděli, že by udělali výjimku jen, kdybych to s tou anosmií napsala předem.

Tak jestli musím až takto detailně vysvětlovat kvůli dle mého celkem skromného požadavku, aby udělali výjimku, děkuji, nechci.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:24

wendulka To chápu Tak zkus něco nabídnout k prodeji A nakupovat pak můžeš jinde.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 02. června 2023 20:00

Korsičanka 

Já momentálně nechci nic prodávat, ani nakupovat.

Offline Woody
příspěvků moje polička 15. října 2023 08:20

Zdravìm, má někdo zkušenost z eshopem 50-ml.eu

? Dìky

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 07. února 2025 11:29