Miru Děkuju. To měla ...
Vůně nejen pro nevěstu
Dalia pristane ti to...a ja sa sama sebe zásadne na akýchkoľvek záberoch nepáčim a potom po rokoch rozmýšľam, čo sa mi nepáčilo.
A Beloved k tomu bola ako stvorená.
slniecko Děkuji. ![]()
Dalia Já taky nic neviděla, Dali
Nešlo by do SZ?
Korsičanka Posílám do SZ.
Dalia Děkuji za důvěru - nezklamu ji.![]()
Na chvíli vkládám ještě foto ze svatby syna ...
Dali, čím voněla nevěsta a ženich?
zdensy Nevěsta - Meteorietes Le Parfum, ženich - Euphoria Men
Dalia Úžasné![]()
Dilema: Vzaly byste si na vlastní svatbu parfém, který si budete moci připomínat jen vzácně, protože už se nevyrábí a máte ho jen pár ml, nebo parfém, který se dá úplně běžně sehnat a mohly byste si ho pak připomínat kdykoli?
oba dva. Ten vzácný na obřad a na zbytek dne bych dle libosti přiživovala tím druhým
1010 Vzala bych si takový, ve kterém se cítím stoprocentně svá
, a to bez ohledu na možnost připomínat si ho.
Ale ještě jinak. Záleží na tom, jaký význam svatbě připisuješ. Jestli to má být výjimečný slavnostní obřad s pečlivě připraveným scénářem, tak bych klidně tu výlučnost podtrhla vůní, kterou už nebude možné připomenout, zopakovat... Pokud to má být spíš neformální a bezstarostné setkání rodiny a přátel, které s chutí zopakujete při každém výročí svatby, tak klidně tu dostupnou vůni, již si pak můžeš připomínat.
Ale sama bych vůně v ten den nestřídala.
1010 ja by som si kúpila špeciálny extra, ale ja nie som nasledovaniahodný príklad...![]()
Ale inak, mala som pri svojej svadbe svoj najobľúbenejší, vtedy skoro signature, ak sa teda pri mne dá hovoriť o niečom ako signature....a hoci sa dodnes predáva, tak je tak doničený, že mám aj tak y eBaya za ťažké prachy pôvodnú verziu a používam ju len na úplne extra príležitosti....(Dior Dune)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)