Mutziputzi no já bych ho musela táhnout za sebou (už jsem to zkoušela), ale kupodivu na běžkách byl uplně super, uběhnul asi 20 km a byl jak vítr
Cvičení doma
Teď je krásně na plážovém volejbalu - plážoví volejbalisti už svlékají trička a teda musím říci, že jako jo.
Potrefenáhusa Za mnou dřív běhal, páč se bál že mu uteču, ale teď už se mi emancipoval, takže bych věčně běhala na místě a čekala než dočuchá, případně se pro něj vracela, aby laskavě pohnul zadkem, nově si lehá do stínu a stávkuje, na to nemam nervy![]()
Catherinne no ty už si zaběhneš pomalu na Slapy, ne?![]()
Mutziputzi no von jako buldoček fakt neni pes na běhání
(a krátkonohá liška, co většinu běhu nosí zadní nohu a běží po třech, asi taky ne). Myslim teda, že když si můžou zvolit vlastní tempo a různě u toho zvolňovat a zrychlovat, jak potřebujou, tak vydržej dýl, když běžej na vodítku a musej udržovat jedno tempo, tak je to pro ně o dost náročnější)
Potrefenáhusa každý to má jinak, já si neřeknu, že musím uběhnout x kilometrů, mě ale baví samotný běh, baví mě urazit tu vzdálenost
naopak mě moc nebaví plavat bazény sem tam a ještě se v dráze vyhýbat s někým jiným, ale občas jdu, plavání je oblíbený sport zbytku rodiny ![]()
Tulipe já doběhnu tu dvacku, protáhnu se a myslím na to, že bych šla znova...![]()
Byla jsem zvědava na včerejšek, jestli mě budou bolet nohy po těch 30 a nic, tak jsem byla večer běhat 8.
Nezmar...
Mutziputzi tam jsem ještě nebyla...
3 roky H.E.A.T
já běhám rozmezí 4 - 8 km, cokoliv jiného už mě nebaví, dlouho to trvá a tedy to považuju za ztrátu času :-)
ale cokoliv nad 20 je frajeřina, to bych nedala, ani kdybych chtěla asi...
Catherinne Forrest Gump? ![]()
Mě baví ty bazény, ale mám základ z dětství, závodní plavání, takže díky zvládnuté technice to není utrpení. Je to rychlé a účinné, jen těch bazénů by mohlo být víc a hustěji. :)
Mutziputzi Mne teda na behani v prirode vadi ten hmyz. A jak ted budou ti rohaci, budu asi behat ve skafandru.
Takze pas naprosto chapu![]()
nolita ja už to mám opačně. Malý okruh začíná na 8 a na míň se mi už skoro nechce z postele.
Stará Stanová Kůže v bazénu mrznu, běh zahřívá ![]()
Nutno podotknout, že 20 a víc dávám o víkendu, kdy je na to čas. Přes týden ty 8-15.
Catherinne no to je mi jasné :-) to je prostě jiným nastavením, mně je líto tomu věnovat víc než cca hodinu svého času a pro tebe to jinak ani nemá cenu :-)
Stará Stanová Kůže Mě teda ne, chlór, studený to je, já plavat neumim, hrozně mě to vyčerpává, choděj mi tam lidi...to ne
Ono je jedno kdo co, hlavně jen nesedět u kompu...![]()
Běh může být prospěšný, ale určitě ne všem. Když to někoho nebaví, tak tak to bude akorát opruz
Každý sport, který člověk dělá, by ho měl bavit. Jinak se u toho nedá moc dlouho vydržet. Na ten marathon moc držím palce, určitě to vyjde. Už ti teda chybí natrénovat jen 10 km navíc, to už je nic
.
Já plavání moc nemusím, ale dnes ráno mě kamarádka vytáhla na koupaliště, kde nikdo nebyl a tak mě ten prázdný bazén nalákal. Uplavaly jsme 40 bazénů (40m), hodinu nám ještě svítilo slunko, pak začala bouřka. Daly jsme si oběd vedle v restauraci. Po bouřce jsme se vrátily, daly ještě 40 bazénů a šly jsme domů. Kdy se nám zase povede mít koupaliště pro sebe
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)