Lilly_Ku taky chodím z práce pěšky, cca 4 km, občas si vezmu běžecky vybavení a domů (s různými oklikami) běžím (ráno ne, ráno sem ráda, že vstanu a stihnu MHD :-))
Cvičení doma
Magráta ja bych prave aji behala, od kvetna budem mit v praci sprchy, takze to mam v planu :)
Magráta Možná blbej dotaz, ale kam si dáváš věci? Do batohu? Nějakýho speciálního na běh nebo normálního? Mně by asi batoh vadil
(Já teda běhám akorát s kabelkou za tramvají.)
coralline to je muj muz, dva dny z prace bezi a treti musi garderobu odtahnout domu div ne v kufru. hlavne ted v zime, kdy se rano musi prioblict, protoze chodi brzo a nekdy ceka na autobus i 10 minut a zpet bezi opravdu nalehko.
Magráta taky chodim pěšky jen z práce, rano by to bylo fakt moc brzy. Na vyčištění hlavy po práci je ale ta chůze super..
Já nachodim denně 10+ kiláků a nic, se až bojim jak bych vypadala kdybych s tim sekla...
Mutziputzi 10+ normalnim chozenim? Tyjo to je dost...
Lilly_Ku 5-6 na páse, hodinu se psem, pár pochůzek a je to hned
Pred dvouma tydnama jsem zacala chodit pesky do prace a doted jsem shodila tri kila a udelalybsebmi svaly na brise
Vubec jsem nevedela, ze to ma takovej vliv... chodim teda spis svizne, tam a zpatky celkem 6 km.
Krása. ![]()
Na rychlou chůzi nedám dopustit. To je moje záchrana, protože tělocvična mě nebaví, běh taky ne, a ráda jím... ![]()
Snažím se jít každý ráno minimálně půl hodiny svižný chůze v kuse, za každýho počasí, a ve všední dny se mi to většinou i daří. Ta rána mají výhodu i v tom, že si hlava odpočine a povzbudí se metabolismus na další hodiny, kdy musím často vysedávat... Odpoledne a večer už jsou ty pochůzky rozdrobené, což se taky počítá, ale není to už ono. Jo, a nepoužívám výtahy.
Mutziputzi ja du dnes na prochazku na letiste tempelhof, to se taky nasbira ![]()
domenica presne, mi to rano prave vyhovuje, mam aspon chvili na to vyklidnit nez dorazim do prace, kde na me vetsinou cekaj nejaky prusery, co je treba akutne hasit ![]()
Lilly_Ku fakt to dela hrozne moc, já byla zvykla taky chodit kolem těch 10, teď nechodím, jak bydlím v prdelakove, a je to hrozne znát a strasne mi to chybí. ty chůze z práce domu mi vzdycky strasne vycistily hlavu ![]()
Já chodím i před 6 ráno do práce a odpoledne z práce. Je to teda kousek asi 2,5 km. Jak začne být tepleji tak k tomu denně ještě tak dalších 8km, večerní rychloprocházka s manželem. Zjistili jsme, že si potom řeknem spoustu věcí, na které doma není čas nebo prostor, kvůli klukům.
Dneska v krásném počasí 15 km s obědem, kávou a zákuskem
, tak si myslím, že ta chůze to nevyvážila.
Renusatko Dobry! Ja dnes jen 7 km, ale na to, ze jsem byla tak dlouho mimo provoz a se skriplym zebrem, to povazuju za vykon!![]()
Luna Ja dnes ZASE nesla na jogu - a je mi hanba ![]()
Magráta Možná blbej dotaz, ale kam si dáváš věci? Do batohu? Nějakýho speciálního na běh nebo normálního? Mně by asi batoh vadil
(Já teda běhám akorát s kabelkou za tramvají.)
věci si v tom případě nechávám v práci, beru jen klíče od bytu a mobil a běžím :-)
(jinak mám hydrovak, ale ten používám jen na delší běhy)
Magráta taky chodim pěšky jen z práce, rano by to bylo fakt moc brzy. Na vyčištění hlavy po práci je ale ta chůze super..
přesně, ráno v pracovní dny to fakt nedávám
ale o víkendu ráno jo, to jdu ven brzy, nikde nikdo, klid
Já nachodim denně 10+ kiláků a nic, se až bojim jak bych vypadala kdybych s tim sekla...
ehm, ja pred rokem a pul musela kvuli praci presedlat do auta a prestala chodit svych 6 km denne... a je to hrozne znat
Renusatko Dobry! Ja dnes jen 7 km, ale na to, ze jsem byla tak dlouho mimo provoz a se skriplym zebrem, to povazuju za vykon!
Sedm kiláků je můj "denní chleba", páč na našem maloměstě se za den bohužel ani víc nachodit nedá. Ale pokud k tomu nepřidám hodinu na rotopedu nebo půlhodinový kardio, tak stejně jako Mutzi nespálím ani prd
.
wendulka My jsme dneska v práci měřily s kolegyní v aplikaci, kolik nachodíme za směnu v práci. Protože ke každému pacientovi minimálně 4x vstávám a jdu k němu, potom odnášíme papíry k doktorce, do recepce a pochůzky do lékárny. Tak za 6 hodin jsem měla 7 km + těch 5 do práce a z práce
. Celkem překvapení.
Ono s tím spalováním je to taky tak, že tělo si po čase na určitou zátěž zvykne a pokud je stále stejná, tak už nereaguje jako na zátěž. Je prostě strašně flexibilní a potřebuje i ty sporty, zátěže a délky střídat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)