Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 18. března 2017 16:20
Reakce na domenica:

Jo, tak nějak zhruba jím taky. Ale já zas mám trochu panickou hrůzu z jídla, takže já si neumím dát pořádnej oběd, kolikrát je menší než snídaně... Nevím nakolik.to.vadí...No, jestliže tolik měsíců nehubnu, dělám určitě všechno blbě.

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 18. března 2017 19:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem viděla Jillian zhruba deset minut, pak jsem to vypla protože mi došla ta nemožnost domácího skákání.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 18. března 2017 19:44
Reakce na brrr:

Jo,to skákání tam je,u nás to taky nejde na plný koule,trochu jsem se bala,ze se propadnu rakosovym stropem o patro níž :-)

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 18. března 2017 20:58
Reakce na domenica:

kdykoliv jsem si povolila a stravovala se timhle stylem, letela mi vaha nahoru rychlosti blesku:-( neze by to nebylo prijemny, furt neco jist... ale ty nasledky:-))

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:58

Tak furt... taky to není úplně furt, vzhledem k tomu, že chodím spát po půlnoci a večeřím málokdy před devátou.  Ale u mě neni jiný cesty. Potřebuju si prostě udržovat příjemnou hladinku nasycenosti. Jde jenom o to, pohlídat si množství. A aby to tak nějak zhruba sedělo s výdejem, že jo. 

48190 příspěvků moje polička 18. března 2017 22:38
Reakce na domenica:

no jasny:-) pro me je to takhle spis kontinualni hlad, tak se zas zarizuju po svym:P

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 18. března 2017 22:45

No kdyby šlo o malý porce, spoustu malejch porcí v průběhu dne, tak jo. Ale to není ten můj případ. To by mi nevyhovovalo. Dvě jídla jsou tam takový, že by uspokojily lecjakýho dřevorubce. A ty ses zařídila teda jak?

48190 příspěvků moje polička 18. března 2017 22:52
Reakce na domenica:

mne prave staci ta dve velka jidla:-) jak neco pridam, zejmena teda snidani, tak mam jednak porad hlad/chut a navic zvedne se tim celkovy mnozstvi, takze bych pak zas musela ubrat na porcich... a zas hlad:-/ rano piju akorat caj a kafe to teda s mlikem resp smetanou. v poledne obed a kolem sedme veceri, kdyz obed za moc nestoji tak jeste pred veceri neco snim. ovsem posledni pulrok jsem se uplne zblaznila a zacla futrovat po veceri ruzny dobrutky (orisky, syry...), no a mam o velikost vic:-((

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 18. března 2017 23:13
Reakce na Luna:

Fakt jite 2000? Paráda. Ale vy zas strašně  moc trenujete...Ja tento týden nic, takže to mi těch 1400-1500 v pohodě stačí.  A co jite, jestli to není.tajný?

No strasne moc taky ne. Zeovna se valim na gauci a cekam az dopere pradlo a cvicit se mi moc nechce. Tech 2000 v den kdy cvicim je pohoda protoze to cviceni to srazi. 

Jim Ted s omezenim sacharidu a udrzuju pres pracovni tyden lehkou ketozu. Ne moc, to bych ne mohla cvicit a nic bych nezvedla v posilce. O vikendu si dam vetsinou jeden den sacharidy jako loading day. Jinak jim pres 100gr protein za den. Okolo 50gr sacharidu a zbytek tuk (snazim se avokada, vejce, delam si vlastne low carb chleba a tak) maso. Vybar. Salat. Pecena zelenina. Syr. Jidlo mam Rada a jim myslim dobre a hodne :)

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 19. března 2017 09:59
Reakce na 0zero7:

Díky, já se v prvé řadě budu muset zase naučit mit ráda jídlo. Byly doby, kdy jsem neresila, pila večer s manželem víno, ke kafi malou sladkost a neměla jsem problém. Proteinu tolik nemám, bych ho mohla přidat...Jinak mám problém spíš udržet tuky. Sacharidy držet nízko mi fakt nevadí, ale když já miluju ořechy, avokado, kokos...

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 19. března 2017 15:00
Reakce na 0zero7:

"Jidlo mam Rada a jim myslim dobre a hodne :)"

I já. Teda nejsem tak důsledná a už dávno nesleduju příjem pokud jde přesné složení, poměry a pdobně, jenom mi z zůstalo takové plus mínus ponětí o energetické hodnotě, protože před lety jsem se tomu jeden čas docela dost věnovala.

Takže jde mi jenom o to, abych mohla jíst dostatečně, často jak potřebuju, a nemusela si odpírat, co mám ráda. Včetně těch ořechů, vína, občas avokáda, občas naprosto čehokoli.  A aby mi k tomu stačilo jenom ráno se trochu (5-7 minut) protáhnout, pár břišáků, dřepů, dvě kilový činky na procivičení rukou - nesmějte se mi , vím, že to je tristní přispění do tohoto vlákna a v porovnání s vámi tady  - a pak jen chůze, co přinese den, ale snažím se, aby to bylo aspoň jedna půlhodina v kuse a bez zastávky denně. Zatím to docela funguje, když váha poskočí dolů/nahorů (nebo teda spíš mám pocity v oblečení, pravidelně se nevážím), vím přesně proč.

48190 příspěvků moje polička 19. března 2017 16:10
Reakce na domenica:

koukám, že i s tím pohybem to máme velmi podobné:-) nevím proč, ale i když nenávidím ranní vstávání, tak těch 10 minut na cvičení si tam vmáčknu a vcelku poctivě, primárně teda kvůli zádům, se protáhnu. večer jdu radši ven, cvičení bych nedávala. snažím se trochu běhat, ale je to takovej indiánskej spíš:-)) dřív jsem jednou-dvakrát týdně chodila ven (aerobik, pilates...) ale to už mě nějak pustilo. tady před některýma sportovníma výkonama fakt smekám, ale pro mě to není, nejsem ani ochotná tomu věnovat tolik času. 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 19. března 2017 16:35

Já mám právě šilený a nepřekonatelný odpor ke kolektivnímu cvičení a sportům. Posilovna, aerobik, pilates... mně je nepříjemný cvičit s ostatními, poslouchat hekání, hudbu, která mi leze na nervy, povely mi lezou na nervy (přijatelnější je jen tanec, ale v menším kroužku). A pak ty šatny... 

Cvičení u tv taky nepřipradá v úvahu. Tak jsem si sama sestavila to pásmo (pásmíčko ) pár lehkých posilovacích a protahovacích cviků a doufám, že si aspoň neubližuju. 

Běhat mě zatím nechytlo (a to bydlím u Stromovky, takže by se to běhalo!), ale kromě tý chůze (a tu teda miluju) dost často praktikuju taky jistou formu indiánskýho běhu. To když stíhám schůzky a poštu a....  prostě hodně často. Jenom teda na to nikdy nemám ty správný sportovní boty.

48190 příspěvků moje polička 19. března 2017 16:49
Reakce na domenica:

jj, nejlepší motivace k pohybu je když za pět minut jede vlak ze zastávky kilometr daleko:D nejlepší běžec jsem byla, když jsem bydlela na lontě a jezdila do práce vlakem. akorát když napadl sníh, to mě poprvé málem trefil šlak, protože mi nedošlo že se v něm poběží o hodně obtížněji... no stihla jsem to, ale vydýchávala ještě v práci:P

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 19. března 2017 17:14

Možná někdy i rekordy padnou! Já jsem byla nejlepší běžec, když jsem si jednou před Vánoci vezla z kanceláře tašku s dárkama pro rodinu, co se mi tam nakumulovaly. Vystoupila jsem na zastávce Kamenická z tramvaje a v tu chvíli mi došlo: taška na zemi opřená vedle sedadla pod oknem - já na nástupišti - tramvaj zavírá dveře a odjíždí... Byla teda nakonec o něco rychlejší než já, na Miladě Horákový to vždycky rozpálej, ale na Strossmayeráku jsem ji chytla ještě než zavřela dveře a odjela, vlítla jsem dovnitř, popadla tašku, vyskočila ven... a pak jsem se snažila asi deset minut popadnout dech. Sípala jsem ještě dva dny. 

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 19. března 2017 18:23
Reakce na Luna:

J to resim Jen s ohledem na makra. A kdyz mam chit tak si proste dam pauzu. Mam za rohem italskou pizzerii. Nejlepsi ve meste. Tak jsem vcera mela na veceri italskou pizzu. Dneska pujdu na turu a odpoledne do fitka tak se svet nezbori. Tu ketozu zas dostihnu tak behem tri dnu. Me to vyhovuje, protoze muzu jist veci co mam Rada. Maso. Sure. Sladky me tolik nebere. V patek jsem mela krekry z toho lnenyho seminka a kozi syr s chutney se zelenych rajcat. Mnam to bylo neco!

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 19. března 2017 18:27
Reakce na domenica:

Jestli se nepletu tak zrovna by mate super hezkou stihlou postavu ze jo? To se to pak hlida jedna radost hehe. 

Ja hromadny cviceni taky nerada. Kdysi me nekdo tahal na sunny. No over my dead body jako. Fitko mi vyhovuje protoze to vnimam jako individualni. Hudba tam zadna nehraje. Tu si pusti kazdej do sluchatek. Cvicim sama. Lidi jsou slusny. Je tam min holek tak se chlapi vetsinou chovaj v pohode. Slecno chcete tu lavicku sem a jeste jeden set v kleci a uz vas pustim haha. 

Driv jsem behala cca 20-25 km za tyden. Ale nehrozi ted. Dela se mi zanet okostice. 

Na tech autobusech je zajimavy ze je daleko tezsi tam document nez kdyz se clovek rozhodne ze si jde zabehat grrrr  

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 19. března 2017 18:29
Reakce na domenica:

Protahnout se deset minute nebo pul hodky cvicit u videla to by si muj speak zivl a rekl a co jako? A nic. Na me funguje bohuzel jen intanzivni makacka. Aspon 4x tydne. Jinak se mi to nepremisti ta hmota. 

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 19. března 2017 18:44
Reakce na domenica:

No jo, ale ja si moc dobře pamatuju fotku, kde byla vidět tvoje postava. Vysoká laňka, dlouhé ruce, přesně to, co bych si přála. :)

Jenže my, lidé s kostrou hobita, vypadame blbě, i když shodime všechen tuk. Já si taky umím tak nějak udržet normální váhu, což je u mě úspěch a nikdy bych nevěřila,.že to zvladnu. V pubertě jsem měla hypofunkci štítné žlázy, nakynula jsem na 72 kg a to Měřím jen 165... Nebyla jsem vyloženě tlustá, sportovala jsem vždycky, prostě jsem tehdy vypadala jako taková zmenšena Bára Špotáková.:). Pak jsem postupně zhubla asi 15 kg a to si kupodivu tak nějak držím, taky se už nevážím, dokonce ani ty porody mi to nerozhodily. Takže udržet umím, ale víc zhubnout prostě už ne.:(  Zhubla jsem jen jednou na 54 a to jsem 2 měsíce jen ležela u záchodu a zvracela, když jsem čekala druhé dítě. :D

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 19. března 2017 20:16
Reakce na 0zero7:

"Jestli se nepletu tak zrovna by mate super hezkou stihlou postavu ze jo? To se to pak hlida jedna radost hehe." 

No úplně přesně takhle bych se nepopsala, ale zatím se celkem jako štíhlá vidím. Rezervy tu samozřejmě jsou.