...no, právě!
Oblíbený krém na obličej...
Miru taky jsem ten krem kdysi mela a byl dobry. To byl za cenu jednoho v sade s tim rich, ale ten byl na me az moc hutny.
prďolamas prosím nějaký názor na kosmetiku Anela? Je česká, chválená....a někdo jiný?
stes Značku Anela neznám, v rychlosti jsem se podívala na pár jejich produktů a asi by to stálo za větší prozkoumání... co jsem viděla, vypadalo dobře. Snad se o víkendu k tomu dostanu ![]()
prďola moc děkuju
stes já si zrovna hledám něco na ekzém a vyskočila na me taky ta anela..tak kdyby to fungovalo, to by bylo super..teď sem si koupila nejaky zklidňující serum od the ordinary a teda vić červenou pusu už sem dlouho neměla ![]()
Ounz Naší slečně Robátkové se něco nepěkného vysypalo na ramenou, něco mezi svrabem a ekzémem a mazala to na noc Zinkovou mastí od Konopného táty a dobrý. Je super, že pro testování posílá nějaké cestovní balení za 120,- tak nevyhodíš miliony za něco, co ti nesedí, třeba. A můžou to prý i mimina, odér teda nic-moc (ta mast, ne mimina).
Ounz já pleť zaťukavam, na tu potřebuji jen něco na zpevneni kontur, ale ta mast na neklidný nohy by se mi šikla. No a vzala bych i něco jinyho, když už.
Ounzpokud ano, dám, ale já všechno rozlisuju na líbí nelíbí vyhovuje nevyhovuje...
stes chápu :)
co PDRN, je to k necemu nebo jen hype? prďola ? a pokdu jo, tak s cim by melo byt nakombinovane?
tady par prikaldu slozeni:
Genabelle
Water,Butylene Glycol,Niacinamide,Polyglycerin-3,Methylpropanediol,1,2-Hexanediol,Glycereth-26,Glycerin,Mannitol,Sodium DNA,Polyglyceryl-10 Laurate,Microcrystalline Cellulose,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Polyacrylate Crosspolymer-6,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Arginine,Zea Mays (Corn) Starch,Milt Extract,Ethylhexylglycerin,Mica,Allantoin,Caprylyl Glycol,Adenosine,Fragrance,Biosaccharide Gum-1,CI 77492,Sodium Hyaluronate,Tranexamic Acid,Calcium Pantothenate,Maltodextrin,Sodium Starch Octenylsuccinate,Sodium Ascorbyl Phosphate,Tocopheryl Acetate,Pyridoxine HCl,Hydrolyzed Hyaluronic acid,Hydrolyzed Sodium DNA,Hyaluronic Acid,Sodium Acetylated Hyaluronate,Tripeptide-1,Acetyl Hexapeptide-8
Medicube
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Isopropyl Myristate, Glycereth-26, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sodium DNA, Butylene Glycol, Polyglycerin-3, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Milt Extract, Tromethamine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Parfum, Melia Azadirachta Leaf Extract, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Melia Azadirachta Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Cyanocobalamin, Hydrolyzed Collagen, Ubiquinone, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Salmon Egg Extract, Atelocollagen
baltik Podívám se na to ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)