já jsem právě použila kokosák
, tak leda že bych ho dala málo
Vaše TOP kousky v kosmetice.
alebo ti proste sedí nejaký iný...![]()
tak jsi měla pravdu, tu pěnu v DM už nemají
odchytím teda ten gel někde nejlíp v akci a otestuju.
Já kosmetiku nakupuji moc ráda, ale pak mě ji bohužel nebaví systematicky používat. Produkty, které kupuji dlouhodobě a nebála bych se je s klidným svědomím doporučit i někomu jinému, jsou vlatně jen 2: L'Occitane krém na ruce (ten základní, ostatní varianty jako růže atd. mě moc nepřesvědčily) a Bioderma Sensibio H2O. Jinak bych mohla spíš přispívat do vlákna Kosmetické propadáky.
Po několika měsících používání jsem objevila svůj svatý grál - hyaluronové sérum od Collistaru. Roky mě trápilo akné a zůstalo mi po něm i spousta jizev. Tohle je jediné, co mi pomáhá dělat z obřích kráterů takřka neviditené tečky.

Celkově se mi tahle kosmetika zamlouvá, mám od Collistaru těd kompletní péči a vypadám nejlíp za polední roky. Přešla jsem na ni z řady Lancome Vissionaire a musím říct, že za poloviční až třetinovou cenu udělá ještě víc muziky.
Mám něco i z dekorativky, ale ta mi přijde lepší průměr.
Díky za tip, až budu úplně zoufalá, asi na něj dojde, ale momentálně je to nad moje finanční možnosti.
Chci poprosit o doporučení vlasového kondicionéru - ideálně bezoplachový, cena tak max. 300 - 350 Kč. Vlasy mám jemné, delší, s odrůstajícím přílivem, který mi ovšem chytl jako trvalá barva - nevymyl se. Musím si je mýt a sušit fénem každý den (seboroická dermatitida). Silikony nevadí. Roky jsem nepoužívala nic, teď mám Alverde s mandlovým a arganovým olejem, který je sice bez silikonů, ale taky bez účinku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)