Vaše TOP kousky v kosmetice.

12. února 2015 18:41
Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 05. srpna 2015 19:58
Reakce na slniecko:

já jsem právě použila kokosák , tak leda že bych ho dala málo

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 05. srpna 2015 20:12
Reakce na blackviolet:

alebo ti proste sedí nejaký iný...

Offline andry
2840 příspěvků moje polička 14. zaří 2015 17:39
Reakce na blackviolet:

tak jsi měla pravdu, tu pěnu v DM už nemají odchytím teda ten gel někde nejlíp v akci a otestuju.

Offline 74SLena
467 příspěvků moje polička 15. zaří 2015 18:23

Tak dneska jsem si pořídila tenhle korektor, odstín fair a je fakt dobrej, přečkal celý den. Skvěle kryje a neleze do vrásek. Měla jsem tenhle a Max Factor je o dost lepší.

Offline Brutální_Nikita
75 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 09:23

Já kosmetiku nakupuji moc ráda, ale pak mě ji bohužel nebaví systematicky používat. Produkty, které kupuji dlouhodobě a nebála bych se je s klidným svědomím doporučit i někomu jinému, jsou vlatně jen 2: L'Occitane krém na ruce (ten základní, ostatní varianty jako růže atd. mě moc nepřesvědčily) a Bioderma Sensibio H2O. Jinak bych mohla spíš přispívat do vlákna Kosmetické propadáky.

Offline Lama_z_Lana
6593 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 10:45

Po několika měsících používání jsem objevila svůj svatý grál - hyaluronové sérum od Collistaru. Roky mě trápilo akné a zůstalo mi po něm i spousta jizev. Tohle je jediné, co mi pomáhá dělat z obřích kráterů takřka neviditené tečky.

Celkově se mi tahle kosmetika zamlouvá, mám od Collistaru těd kompletní péči a vypadám nejlíp za polední roky. Přešla jsem na ni z řady Lancome Vissionaire a musím říct, že za poloviční až třetinovou cenu udělá ještě víc muziky.

Mám něco i z dekorativky, ale ta mi přijde lepší průměr.

Offline Brutální_Nikita
75 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 18:07
Reakce na Lama_z_Lana:

Díky za tip, až budu úplně zoufalá, asi na něj dojde, ale momentálně je to nad moje finanční možnosti.

Offline Brutální_Nikita
75 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 18:29

Chci poprosit o doporučení vlasového kondicionéru - ideálně bezoplachový, cena tak max. 300 - 350 Kč. Vlasy mám jemné, delší, s odrůstajícím přílivem, který mi ovšem chytl jako trvalá barva - nevymyl se. Musím si je mýt a sušit fénem každý den (seboroická dermatitida). Silikony nevadí. Roky jsem nepoužívala nic, teď mám Alverde s mandlovým a arganovým olejem, který je sice bez silikonů, ale taky bez účinku.