![]()
Quand vient la pluie 2021- nové plnění - flakón je naplněný
Tak k dispozici může být posledních 10 ml...
... a konec, vše zadáno.
domenica vďaka Monika, voňavé krásky sú doma![]()
super, díky za zprávu. ![]()
Zásilka v pořádku dorazila, děkuji.
to je fajn, díky za zprávu!
Všechny podíly, cenná psaní i balíčky jsou odeslané. ![]()
(event. mi napiště o číslo ke sledování zásilky)
K dispozici je posledních 30 ml (event. po 10 ml).
domenica Vzala bych si těch posledních 30 ml, pokud jsou ještě volné. Moc děkuju.
Jsou tvé, poslala jsem SZ ![]()
domenica Monika, nebude sa v dohľadnej dobe porcovať QVLP?
domenica Tak to vyzkoušíme. Já bych si vzala 70ml s flakonem, pokud to tak ještě pořád stačí.
Jasně, zapsáno.
domenica prosím taky o 70ml - pokuď to dá na druhý flakon, tak s flakonem, ale klidně bez ![]()
jasně, zapíšu zatím jako podíl v druhém flakónu (s flakónem) a uvidíme během pár dní, jak se to bude vyvíjet.
domenica jasně
moc díky! ![]()
QUAND VIENT LA PLUIE - nové plnění
Termín: ihned + cca 2 - 3 týdny než budou flakóny u mě Flakón 250 ml, Cena cca 10 ml/666 Kč
Je to opět výjimečná akce. Quand vient la pluie je stále parfémem s exkluzivním prodejem v bruselském butiku Guerlain. Ve Francii ani nikde jinde dostupný není, jen se zde vyrábí s ostatními parfémy značky. Zkusíme naplnit 1 - 3 flakóny s tím, že jistota aktuální dostupnosti bude ověřována až ve chvíli naplnění.

Zájemci:
1. flakón
Renusatko 70 ml (flakón)
Zatím zadáno: 70 ml
K naplnění: 247 ml
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
2. flakón
prďola 70 ml (flakón)
Zatím zadáno: 70 ml
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
3. flakón
domenica (mt) 67 ml (flakón)
Zatím zadáno: 67 ml
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)