Akce zdárně proběhla. ![]()
Protože podobobná konstelace nastane první nebo druhý červencový týden, byla byl tu možnost nechat si zase 1 nebo 2 flakóny přivézt.
Byl by zájem? Opakování Coromandelu? Nebo Misia (31 Rue Cambon, No. 22, Beige, 1932...).
Akce zdárně proběhla. ![]()
Protože podobobná konstelace nastane první nebo druhý červencový týden, byla byl tu možnost nechat si zase 1 nebo 2 flakóny přivézt.
Byl by zájem? Opakování Coromandelu? Nebo Misia (31 Rue Cambon, No. 22, Beige, 1932...).
Měla bych zájem o 31 RC, 1932 a No.22...![]()
Já bych brala 31 RC a 1932 :-)
a od 1932 EDP případně flakon
60-80ml
31 RC 30ml
Misia 10ml
![]()
Nemohla by kamarádka zajít i do Guerlainu
.
Já bych, Moni, taky vzala 31 RC - klidně 50 ml.
Taky jsem pro Misii. ![]()
Ano, ano. Zájem o Misii platí. Měla bych ráda flakon s 50-100 ml podle zájmu ostatních.
Fajn, takže Misia je asi jasná... o druhém flakónu ještě rozhodneme, favoritů je několik.![]()
Měla bych zájem o 31 Rue Cambon 20 ml, pokud to bude on :).
Prosím 30 ml Misie, děkuji. ![]()
Jestli jsem něco nepřehlédla v tuto chvíli je zájem následující:
Misia - Ellen, Supanda (50-100 ml), Nadik, Luciole 30 ml
31 Rue Cambon - jaro, nadik 30 ml, korsičanka až 50 ml, horse_66 20 ml
1932 - jaro, Nadik 60-80 ml
Gardenie - Červanek (flakón)
No. 22 - jaro
Tak se to zatím tentokrát rýsuje na Misia + 31 RC anebo Misia + 1932 anebo, pokud kamarádka pocestuje autem event. a bude mít místo a chuť tak: Misia + 31 RC + 1932.
A do budoucna k zamyšlení i to, že jsou u vůní Coromandel, Beige, Sycomore a Gardenia dostupná 400 ml balení splash . Tam pak vychází 10 ml vůně výhodněji, asi tak o čtvrtinu.
ja sa prosím hlásim o 10ml no.22
Prosim 31RC a 1932 po 30 ml. Misie bych prosila 10 ml. Kdyby doslo i na No. 22,tak bych prosila take 30 ml.
Diky![]()
Moniko a které verze se porcují EDP nebo EDT? Měla bych případně zájem o Misia.
Jsou to EdP, toaletky se už neprodávají. Škoda, že nezůstaly obě verze.
Předběžně tedy:
Misia - Ellen, Supanda (50-100 ml), Nadik 10 ml, Luciole 30 ml, Arona
31 Rue Cambon - jaro 30 ml, nadik 30 ml, korsičanka až 50 ml, horse_66 20 ml
1932 - jaro 30 ml, Nadik 60-80 ml
Gardenie - Červanek (flakón)
No. 22 - jaro 30 ml, slniecko 10 ml
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.