Nedaří se mi odeslat zprávu, flakon vyber prosím sama, děkuji.
Neeva
Vlaďka
S těmi oznámeními o uložení zásilky to ČP pěkně fláká. Tak hlavně, že nedošlo k tomu, že by mi zásilku posílali zpátky. ![]()
Nedaří se mi odeslat zprávu, flakon vyber prosím sama, děkuji.
Neeva
Vlaďka
Hlásím, že kráska včera dorazila ke mně. Je opravdu nádherná. ![]()
Ale se svým nezkušeným nosem musím konstatovat, že necítím téměř žádný rozdíl mezi ní a její edp sestřičkou. Dala jsem si včera na noc každou na jednu ruku a ráno jsem ještě cítila edp, ale extrait již ne. Máte někdo podobnou zkušenost? Je to zvláštní, protože všichni ostatní píší, že projekce i výdrž je mnohonásobně lepší u extrait verze, ale mně to nepřijde.
Jak píše domenica, zkusila bych to s ní ještě za jiných okolností. Každopádně intenzita a výdrž jsou vždycky individuální záležitosti. Viz třeba já a Fate Woman edp, prostě ji kolem sebe necítím
. Stejně tak jsem četla, že na někom drží 28 La Pausa dobře a 31 Rue Cambon zase nic moc. Já to mám přesně obráceně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.