Dá se fetnout třeba v Sephoře?
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
To nevím, asi spíš ne.
Gabrielle Chanel
...no...
Rychlý soud = trapná.
Vůně, teda spíš "Vůně" pro holčičky kolem deseti, dvanácti let max.
Aby mamince nechodily na No.5, Coco, nebo tak...
Začíná to multidžusem hlavně z pomerančů.
"Jů!, to jsem poznala", říká mamince její osmiletá dcerunka...
No, zkrátím to.
Po těch čerstvých pomerančích
tuberoza - prolítne kolem, nejspíš na motorce, co patří Coco Mademoiselle...,
čili jen takový bezpečný tuberozový velejemný éterický vánek.
Jasmín - to jsou romantické kvítky vpleteny do malé hlavinky holčičky, když blbnou s kámoškama na zahradě.
Celá vůně je, já nevím, všechno, jen ne Chanel.
Hm, možná takový hebký jasmínovopomerančový chundelatý oblázek stylu vůní Hugo Boss.
Nic náročného na pochopení, takové milounké je to.
Ale ano, asi se to bude dobře prodávat. Tohle zvládne unosit každá(nenáročná), a bude mít
Chanel!.
(jako jo, ten základ JE příjemný, a tím, že vím, že je to Chanel, detekuju tu chanelade.
Ale vykuchanou a oproštěnou od provokace, originality, jedinečnosti, a tak dál...)
Na Notinu mají vzorek. Posledně jsem si ho přihodila k objednávce.
Původní Euphorii v tom taky cítím. Bohužel. To z ní pro mě totiž dělá nevydýchatelný "scrubber". Samotná Euphoria mi nevadí, ale tahle směs je pro mě nevydýchatelná. Opravdu "úderná." A to jsem si myslela, že něco vydržím...
Mon Guerlain Guerlain
...ááá!,
tak já nemusím nic vymýšlet.
Protože naprosto souhlasím s domenicou.
Krásná vůně.
Lahodná.
Originální a přitom, jakoby ji člověk už znal...
To je všechno.
Je krásný, Mon Guerlain.

ad Mon Guerlain
...tak škoda.
Intenzita intimní.
V místnosti ještě jakž takž.
Venku téměř nulová, jakoby vůně zmizela z kůže úplně.
Výdrž mizerná. Dvě hodiny.?...
Zato na oblečení drží
Tak ještě že sis nevzala odstřik, že?
...joo noo...
A tak se mi líbí...
Tak si kup mlíčko MG - mají teď zlevněné. To na mně drží dobře![]()
Škoda, mně ta vydrž taky nepřišla bůhvíjaká...A tobě by úžasně slušela!
Je to velmi povedená vůně.
To je milé. ![]()
Myslím, že by pomohl před příštím létem. :-) Ve vedru to pro mě byl nejhezčí zážitek.
A třeba ještě znovu naskladní...
Postřikovala jsem i ložní prádlo.
Myslím, že stovku do té doby určitě nevypotřebuju
Ona je vážně spíš do tepla, pro mě tedy do topné sezóny - v létě jsem ji moc nevydýchala, leda jako náladovku na večer...
Tak to vidíš. A mě se v tom teple tak líbila. ![]()
Tak to je škoda... na mně Mon Guerlain drží celý den, ale já se většinou parfémů fakt sprchuju (na den padnou i 2-3 ml), tady speciálně pro to, abych si užila i máslově sušenkový drydown ![]()
...nooo, já taky mám spotřebu vůní celkem solidní...![]()
Ale abych po hodině vrtala nos do kůže a venku necítila nic...?.
To je fakt k vzteku![]()
Secret de Rochas (Rochas) - multivitaminový koktejl ozdobený zeleným lístkem a bílými květinkami s kapkou nektaru. To by mě zajímalo. v čem tkví ono "tajemství" uváděné v názvu...
Obsessed for Women (Calvin Klein) - z počáteční štiplavé sladce pepřové vodičky se vyloupl syntetický nasládlý cedr se sladce ovocným nádechem. Naštěstí u toho neskončilo - po úplném rozvonění nasládle pižmově dřevitá, dokonce trochu hřejivá vůně - ale taková sterilní, jak pod skleněným poklopem.....parfémové provedení hesla "Hlavně nenápadně!". Víc než ryze dámská mi připadá unisexová - na začátku dokonce až skoro pánská. Není špatná (když tedy taktně přehlédnu tu výraznou syntetiku), je pouze zoufale tuctová.
Ty jo. 2-3 ml. Já dneska cítím třeba jeden střik Mademoiselle Guerlain od rána od 5 hodin do teď. 2-3 ml, to bych umřela. Mám strašně citlivý čich a málokdy si můžu dát víc než jeden až dva střiky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)