A bycha na ty autíčka.
Aktuální česká politická situace
Já se tím bavím, místo co bych patlala vosí hnízda. Ale napotřetí jsem ho k těm klenotům dovedla ![]()
Já jsem vosí hnízda už dopatlala, ale Ovara jsem ke klenotům nedovedla ani naposedmé... vždycky ho zabiju na schodech, nebo na autíčkách.![]()
Mně to nejde, ale je to ohromná švanda, já vlastně ani nevím, co mám dělat, ale ten klátivý krok... fakt jsem se řehtala nahlas
Zensky, kdyz dopada jedna noha, zvedam druhou :-) Ale poprvy mi upadnul na prvnim auticku, podruhy na schodech. Napotreti dovravoral. A ten zvukovy doprovod, no ja se bavim :-)
Co mas delat? Sipkama napravo nalevo mu zvedas nohy a snazis se ho (ne)prizabit :-)
to vím, zas tak blbá nejsem, jen jestli to má nějaká pravidla a cíl, ale to je fuk, protože já ho zabila už asi 15x a umím brilantně padat a klátit se.
Vidis, mas natrenovano, muzes kandidovat :-)
mně se líbí ta hláška ... konečně se ti podařilo se zabít... mělo by být.... ho zabít ![]()
Mně se líběj ty nicky na tabuli vítězů: MilošMiPrdel a tak...
Kdo tohle vymyslel - copak jde hrát a řehtat se zároveň? ![]()
Omezil Ovar pití?
"...a proto Vás ujišťuji, že pan prezident absolvuje denně náročný program, a dokáže absolvovat tak náročný program, že by někteří jiní politici takto velmi významně náročný program nedokázali zvládnout. To je, myslím si, jednoznačná odpověď na Vaši otázku."
Takže chlastá ještě víc než dřív? ![]()
A bycha na ty autíčka.
au mě bolí břicho... ![]()
Omezil Ovar pití?
"...a proto Vás ujišťuji, že pan prezident absolvuje denně náročný program, a dokáže absolvovat tak náročný program, že by někteří jiní politici takto velmi významně náročný program nedokázali zvládnout. To je, myslím si, jednoznačná odpověď na Vaši otázku."
Takže chlastá ještě víc než dřív? ![]()
Co to je?! To promluvil jeho mluvčí? Hezkou slovní zásobu má, jen co je pravda
Jj, vovce promluvila...![]()
Úplnej tatar. No jo no, his masters voice.
Zeman poučuje Ukrajinisty... Koho dál? Egyptology? Astrofyziky?
Poučuje, přitom o tom nemá páru, blb... ![]()
...což samozřejmě nemění nic na tom, že Bandera je minimálně kontroverzní osobnost, ale když už o tom chce vést diskuzi, tak prosím pěkně na úrovni. ![]()
Trochu mi to připomíná jeden článek na Protiproudu, kde přeložili "varování" od Rona Paula, které je ve skutečnost článek od Daniela McAdamse, pod kterým je navíc výslovně napsáno, že pokud z něj chce někdo citovat, ať tak laskavě činí s jasným uvedením zdroje (k čemuž samozřejmě logicky nedošlo, s hledáním mi musel pomoct mocný pan Google). To uz ale patří spíš do sousedního lumpen-vlákna...
Při pátku takovej ftípek k tématu...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)