Bordel majú aj v iných firmách. Ja som považovala Zásielkovnu za najspoľahlivejší variant prepravy zásielok. Asi sa vraciam k poštovým službám aspoň v predvianočnom čase. Piaty týždeň čakám na balíček, ktorý mi bal byť doručený v rámci Slovenska. Druhý balíček z Čiech čakám už druhý týždeň,s tým, že si dal 2x tour po depách v rámci SR a ČR. Neviete náhodou niekto, čo sa deje ?
Pošta, poštové služby, kuriéri...
Kočka_toulavá Co se děje nevím, ale možná tam mají blázinec, protože třeba víc lidí objednává a nechává si vše posílat, když jsou zavřené obchody. ![]()
Kočka_toulavá jo, poštové služby... prisla sms s cislem pro rychle vyzvednuti, na poste po vlozeni kodu do vyvolavaciho strojku ok, hned k prepazce a 10 minut hledani balicku. Nenasli. Vzali si telefon, ze vzdycky odpoledne prerovnavaji vsechno na regalech, tak mi zavolaji, az ho najdou. Volali. Nenasli. Mam pockat do pondeli, budou ho hledat na depu a nasledne asi po celem kralovstvi dle vzoru Nasli? Nenasli! Nasli? Nenasli.... blby je, ze jde o knizku, kterou fakt chci a uz je i zaplacena. Snad abych si to radsi objednala znovu, pro jistotj na dobirku.
Dalia stalo sa mi to, trvalo to asi dva týždne.
paktofonika A zrovna, když ty refany tak potřebuju! ![]()
Kočka_toulavá čo sa deje? Lockdown a Vianoce za dverami. Už len pred Vianocami samotnými majú kuriérske firmy a pošta čo robiť, lockdown im to úplne neuľahčuje.
Na odľahčenie ![]()
https://www.instagram.com/p/CG7woL7nwfD/?igshid=9mbuly69smey
https://www.instagram.com/p/CHx6J6ynQzZ/?igshid=1t824hjyqtefb
Objednávám dárky a nechávám to posílat rovnou k rodičům. Dost mě štve, že spousta eshopů sice má možnost "chci dodat na jinou adresu", ale bez kolonky na jinej telefon. Takže přepisuju svůj telefon v registraci a doufám, že na to na nezapomenu příště
Už jsem zkoušela napsat do poznámky "tel. pro doručení je XXX", ovšem kurýr, který volal samozřejmě mně, mi tvrdil, že tam jiný telefon není, i když byl ![]()
Dalia Já jsem teď měla týden balíček pořád na podací poště a najednou byl u nás. I když už jsem ho měla doma, tak tam pořád bylo, že je na podací poště. Takže klidně může být už úplně jinde.
Já nesnáším eshopy, kde si nemůžu vybrat, která služby mi to doveze. Dnes jsem něco objednávala u Zoohitu, balík už za hodinu byl na poště a teď jsem zvědavá, jak dlouho tam bude. V říjnu mi tam visel 14 dní.
Renusatko Ani dnes mi refany nedorazily. Pouze se balík konečně posunul, tedy podle sledovacího systému.
Budu tedy doufat, že dorazí zítra.
Renusatko to mi taky vadí. Takhle to má Lidl, kde teď objednávám fakt často;) Vždycky tu objednávku rozdělí do více balíků, asi podle skladů, a jde to různými dopravci.
Pošta chystá hromadné propouštění. V dnešní době? Nechápu.
Sweet Potato To taky nechápu
. Mám z nich pocit, že nestíhají, ale tak asi se pletu
.
Evaeva Ten Zoohit to právě taky rozděluje. Minule mi půl balíku vezlo PPL, to jsem měla doma druhý den po objednání. Druhou část ČP a na tu jsem čekala víc než 14 dní. Přitom balíky odeslané stejný den. Teď je to zase rozdělené, tak uvidím.
Sweet Potato ridice a listonose taky nechapu
ale na prepazkach jim ted musi plno lidi prebyvat, jak zkrouhli tu oteviraci dobu
viktorka_od splavu To asi ano, ale to je dočasné a práce by se pro ně asi našla.
Každý rok před Vánoci pošta nabírá hromady brigádníků, do třídírny v Malešicích např, platí jim samozřejmě víc než stálým zaměstnancům. Ti přes víkend roztřídí, naráz se to nahrne doručovatelům, ti jsou tím den dva zavaleni, zbytek týdne se zas čeká na víkendové brigádníky
Sweet Potato ja mela za to, ze je to trvale, nemyslim zmeny kvuli covidu, ale to co zavedli nekdy v lete. otviracka 10-12 a 14-16![]()
viktorka_od splavu Tak to přece už není ani teď, pokud to tak bylo v létě. Skoro všechny pošty v Brně mají 2x týdně do 18, ale problém a opruz je to i tak a modlím se, abych tam nic nepotřebovala.
pondělí 10–12, 13–18
úterý 8–12, 13–16
středa 10–12, 13–18
čtvrtek 8–12, 13–16
pátek 8–12, 13–16
viktorka_od splavu Tak to u nás naštěstí není a nebylo.
Renusatko do te "nasi" ja nechodim, ale tak nejak podobne ma ta u prace, je to velika posta s listkovym systemem, ne ten krcalek jak u nas. byly tam desne fronty i kdyz bylo normalne celodenne 8-18. ja mela vychytany sjet tam pres obed, no tak nic..
edit ted koukam a ma to i ta strasna balikova na herspicke, to mi vazne hlava nebere. asi to fakt planuji zabalit nebo co;-)
viktorka_od splavu Jo, tak já třeba nemám práci, že bych mohla někam přes oběd, takže ani nevím, že to tak není pořád
. Chápu, že tebe to štve. Jinak jsem se koukala, že tahle otevírací doba je fakt pro všechny pošty v Brně. Na balíkové mě štve, že tam není ta doba do 19, jak byla, protože to byla jedna z mála, kterou stíhal občas i manžel
. Dneska se chystám posílat parfémy, tak jsem zvědavá, ale půjdu až před tou 18, tak dám hlášení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)