stes Si to vynahradim jinak.![]()
Mutziputzi mne taky nechutnalo ani jako decku. Jo a tez nesnasim zakusky.
Pinot Noir bohuzel, nesnesu ji ani v blizkosti, mam asi nejaky specialni druh fobie.![]()
stes Si to vynahradim jinak.![]()
Mutziputzi mne taky nechutnalo ani jako decku. Jo a tez nesnasim zakusky.
Pinot Noir bohuzel, nesnesu ji ani v blizkosti, mam asi nejaky specialni druh fobie.![]()
Luna no ty taky nejim, ale mě sladký jídla obecně nechávat chladnou
brrr jenže tvoje máma peče to nejlepší linecký, jaký jsem kdy měla, a jakože mám váš recept a koupila jsem si i ty malý vykrakovátka a nikdy nikdy se mi takový nepovedlo....což podporuje moji teorii, že všechno nejlíp chutná od cizích
a některý lidi na to maj fakt talent, já měla v bývalé práci kolegyni, hroznou, blbou, hlučnou, umaštěnou, zanedbanou, co chodila ve flísce a teplácích jak byl rok dlouhej, ale pekla naprosto fantastický cukroví, krásný, takový nápaditě udělaný, jeden kousek jak druhej a hlavně chuťově výborný....ona teda byla hrozně rozežraná, takže si na to asi hodně potrpěla, ale fakt, všechny její zákusky byly úžasný!!!
Zarinya Že? Jiné druhy studených omáček ani nemusí existovat ![]()
Pinot Noir
presne.
Potrefenáhusa Jo a to je další problém. Máma má asi milion kuchařek a každý rok začne hloubat nad tím, jestli tamhle ten recept na linecké není lepší než tenhle ten. Žádné pečení podle osvěčeného, každý rok stejně a vlastně jinak. Ale myslím, že u toho lineckého, jak je to ta malá verze, dělá hodně marmeláda.
brrr letos dávám kdoulový želé
Mutziputzi Cukroví (a obecně sladký) k vinu doporučuje můj kamarád, šéf záchranky. A argumentuje tím, že když vezou do nemocnice nalitý děti, dají jim do kapačky glukózu a oni, mizerové, nemají ráno ani kocovinu :-).
Pinot Noir Zarinya Přidávám se do týmu, majonézu po lžicích :-).
bez vánočního cukroví se taky obejdu... teď se nám to začíná sbírat v kanceláři a ještě jsem ani neochutnala :-) jakou kousek, dva určitě do štědrého dne ochutnám, ale kdyby nebylo, tak mi to vůbec nevadí :-)
999 a to je zásadní argument ovšem!![]()
Jiná Realita Jo, presne takhle snidavam ja. Navic moje mama pece takovy ty klasiky a ne moc sladky, nekremovy, takze k caji ideal. No ale jeden rok jsem mela v praci 16 dni volna a to byl mazec. Letos se to budu snazit nejist. Peceni me bavi, vareni taky, ale musi byt klid, dobry cerstvy suroviny a tak, to jsem vykonna jak fretka. Tohle patlani v kuchyni s miminem, aby bylo co kloudnyho do huby uz me teda moc nebavi. Takze letos nebudu ani pect a radeji ten cas vyuziju jinak;-). Ale pernicky bych si dala, pekne nezdobene k caji nebo odpoledne ke kave....
Mě na tom cukroví a vánočkách a štólách nejvíc baví, když to chutná ostatním (taky diagnosa?)
Mutziputzi Myslím, že Ounz je lékař, tak počkáme, jestli nám to potvrdí. Pokud je to pravda, můžeš zadělat
.
999 na tom bych si mezi přáteli podle mě založila solidní živnost, celej rok bych to pekla, jednou ve Forbesu bych tě samozřejmě vzpomněla![]()
999 to by se vám líbilo mít schválenej alkohol a cukroví co
Ounz Rychle to potvrď, ať to Mutziputzi rozjede
.
999 tak jo, platí to! Mutziputzi kdy bude to cukroví k mání? ![]()
Ounz Vidíš, ani to nebolelo...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.