Jeee, chlupy ne, ani na muzich, idealne ani v podpazich, ani na intimnich partiich ... ![]()
VIP zjevy
paktofonika ne, obráceně, mně se oholený chlapi nelíběj, to mi přijde ekl - to oholený podpaží a další - mně se chlapi líběj chlupatý :-D
Na ženách podpaží oholený, ale když není, nepřijde mi to jako eklhaft k pozvracení.
jinx no ale některý exempláře se ani oholit nedaj, nebo by někde museli mít předělovou čáru ![]()
paktofonika tak jako normálně udržovanej, umytej a čistě oblečenej člověk nesmrdí, na to podpaží oholený nebo neoholený nemá vliv.
Když je někdo prase a nemeje se a nepřevlíká, tak ho nezachrání nic.
Tak neholené podpaží nemusí nutně znamenat čuně, souhlasím s Potrefenáhusa . Dá se taky udržovat zastřihnuté na pár mm, když má třeba někdo problémy se zarůstáním nebo citlivou kůži. Ale bakterie udrží na uzdě jenom hygiena, takže tam holení/neholení hraje jen okrajovou roli.
NAmofo zastřižený strojkem je uplně v pohodě, na hladkosti u chlapa netrvám, ostatní partie jako hrudník nebo nohy jsou chlupatý naopak žádoucí (hošové s oholenou hrudí se mi nepozdávají:-) ale ty dlouhý chlupy po kterých teče pot ev lezou do zubů to teda ble
Potrefenáhusa tiež mám rada chlapov, ked si chlpy nechávaju. To mi pripomenulo, že dcera si doma ako cca 17 ročná depilovala nohy voskovými pásikmi. Moj muž ju so záujmom sledoval a potom sa spýtal či to nebolí. A kedže mal kraťasy, tak baba ako mala ten pásik pripravený, že si nalepí, mu ho rýchlo vcapila na lýtko veľmi , veľmi chlpaté. A strhla. No nejačal určite len preto, aby zachoval dekorum a to teda ešte mu musela aj dokončiť, aby mal obe nohy rovnaké potom. Takže mal depilované nohy ![]()
Odvtedy dal pokoj rečami pri uprave čohokoľvek.![]()
Chlpate podpazušie mi akosi nevadí až tak u iných, tu som to videla veľakrát a nie len u starších , ale u seba by som to nezniesla.
u mužů nemůžu posoudit, ale neoholené ženské podpaží mi přijde úplně stejné jako ženský knír
prostě to nechceš.
Ten blicí smajl mi vadí. Ble.
ice Taky se mi ekluje, mě rozčiluje i ten co lítá jak pofrc
Mutziputzi
chuchuchu (nešlo odolat
)
edit: ten blicí vadí i mně, toho sem nedám O:-)
Jiná Realita Tady máš za vodměnu Kristelovou co se asi blbě přefiltrovala, má to ňáký propadlý pod očima holka,,,

Mutziputzi jejda
nějak si celá není podobná, spodní část má zase nějakou celou naducanou.
Potrefenáhusa No tak neviem či sme sa nepochopili ale ja sa čudujem tomu že ti to u žien nevadí a u mužov áno. Že by som sa nečudovala ak by to bolo naopak. Mne sa neoholené podpazušie nepáči u oboch pohlaví ale myslím že u chlapov je to znesitelnejšie, u žien to chlpaté podpazušie kričí a vyzerá neesteticky. Chlpatý chlap je super, hlavne brada musí byť ale podpazušie zastrihnuté ako píše NAmofo alebo oholené, ak ho nemá tak je to ekl ale furt menší ekl ako u žien. U žien je to totál ekl.
Jiná Realita Si možná právě tady podobná bude
, já jsem jí teda nikdy live neviděla
paktofonika tak jako normálně udržovanej, umytej a čistě oblečenej člověk nesmrdí, na to podpaží oholený nebo neoholený nemá vliv.
![]()
Mutziputzi Vidím to na poriadnu tapetu. Tipujem EL Double Wear v poriadnej vrstve nahodenej špachtľou.
To je pravda ale neviem sa zbaviť dojmu že mať chlpaté podpazušie tak sa musím spotiť hneď na prvom rohu a zdá sa mi že ak sa niekto spotí a to sa bežne stáva tak to proste musí smrdieť viac veď sa to tam drží.
Ja to holenie/epilovanie/depilovanie tak úprimne neznášam, jednak mi to robí všetky možné problémy, ktoré s tým môžu byť spojené, jednak je to neuveriteľná otrava....ako robím to, lebo som konformný zbabelec, ale keby prišla vážne masová móda medvedíc, a nevyzerala by som tak divne, idem do toho!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)