Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?

15. prosince 2016 12:58
Offline Jitka77
1621 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 16:44

alibi

Jak se nám ta zvířátka umí obtisknout do duše, což?

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:16

Sweet Potato Marbuša

Marbuša strašný. určitě to má vliv, musela jsem se přestat dívat kdysi na Akta X, přesně kvůli šíleným snům potom

Offline alibi blogger
4150 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:17

Jitka77 velmi

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 05. února 2025 09:42

Dnes se mi zdálo, že jsem hrála tenis (přitom opravdu ho vůbec nehraju, raketu mi půjčili do ruky jen jednou a když popátý sbírali míček za tím vysokým oplocením, tak mi ji zas sebrali). Všichni hráli normálně, jen já měla v ruce takovou tu dlouhou lžíci na obouvání bot. Samozřejmě jsem nic netrefila a vztekala se.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 06. února 2025 09:03

Vlastne si ten sen ani nepamatuju, nekam jsme jeli, pak jsme neco hledali s detma, ale v tu chvili polovedomi pred probuzenim jsem si rikala, ze ten lazensky vikend v Treboni nesmim zapomenout objednat! A uplne jsem se po  uplnem probuzeni orosila, ze uz nebude misto, az za vterinu dve mi doslo, ze to neni realita.

Taky se vam stavaji takove presahy snu do skutecnosti?

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:28

Torrah prepac ale obuvak je

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:36
Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 07. února 2025 09:10

často sa mi sníva, že ma čaká maturita, nič neviem, stresujem...

Z tých príjemných je ten, že viem lietať ako vták, letím, pozerám na svet zhora, užívam si to.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. února 2025 12:30

milacka :  Lietacie sny milujem ! Teda - milovala som , už sa mi to dávno  nepošťastilo . Mala som dokonca dva druhy , v tom jednom som si len tak lietala  nad krajinou, prevažne nad lesy, to bolo také ukľudňujúce, príjemné . A potom taký zachraňujúci, víťaziaci . Bola som v nejakom uzavretom priestore, veľkej, prázdnej hale, v ktorej na mňa čakalo nejaké bližšie neurčité nebezpečenstvo, a ja som sa v tom rozhodujúcom okamihu, ešte naplnená strachom, dokázala nejako viac nadýchnúť, povytiahnúť ramena vyššie,vytiahnúť sa, a už som sa vznášala hore, a  celú tú ohrozujúcu situáciu som mala bezpečne pod sebou, a ešte ma bavilo, že tí dole vôbec netušili, kde som, a že sa im vznášam nad hlavami . Silno som si uvedomovala to, že som síce utiekla bez boja, ale dokázala som si pomôcť     s a m a !  Vždy som ešte dlho po zobudení  prežívala tú úľavu a pretože ten pocit bol taký silný, naozajstný, a to vzlietnutie také ľahké, raz som si ešte po prebudení ten pohyb rameny hore, so zatvorenými očami vyskúšala - vedela som, že nevzlietnem, ale chcela som si to tak fyzicky  reálne, pripomenúť. V určitom čase, pred rokmi, tie sny prestali, ale potom , s prestávkou viacerých rokov, som tým snom , v ktorom lietam nad lesmi, bola obdarovaná znovu . Ale ouha - už to nebol  ten ľahký , vzdušný let , musela som vynaloži veľké úsilie  a aj tak  bol trhaný, s výkyvy vo výškach . Už v tom sne, a hlavne po prebudení som si uvedomila, že toto  bol môj poslený , rozlučkový  nočný let,  už to nezvládam .Škoda!

Offline 33lejaby
570 příspěvků moje polička 07. února 2025 23:54
Reakce na continuity:

slniecko je to super práve. Len mi vadí, že potrebujem hodne spat. Nemám na to úplne prisposobeny denny režim, aby som vyspavala 9,5 hodiny jak mimino. Snad si zvyknem. 

continuity 

Spát 9.5 hodiny je můj sen

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 08. února 2025 09:33

33lejaby Na dnešek se mi podařilo něco málo přes deset hodin spánku, pravidlem to není, hlavně v týdnu spím jen pět. Já spíš miluju to pomaloučký vstávání, kdy se budím z oka do oka svému muži, dopikání se, žádný shon a stres, k snídani nám hoří svíčky a snidame klidně hodinu. Je fakt, že dnes venku fučí a nikam se nám nechce.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 08. února 2025 18:09

Blanka ja som vždy mala pokušenie to ráno skúšať, teda ako dieťa som aj skúšala, lebo v tých snoch to bolo tak jednoduché!!!!

Offline Jitka77
1621 příspěvků moje polička 08. února 2025 21:24

Zaparkovala jsem v Praze v pochybné čtvrti a když jsem se k autu vrátila, chyběly na straně spolujezdce dveře i kola a taky celý motor. Velmi čistá práce.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. února 2025 10:42

Jitka77 Slatina?

Offline Jitka77
1621 příspěvků moje polička 09. února 2025 15:23

Sweet Potato To vůbec nevím, ve snu to vypadalo jako dvůr mezi domy. V Praze jsem autem nikdy nebyla, samotná základní situace snu je v mojí mysli čistý horor

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 09. února 2025 18:00

Jitka77 v devadesátkách se tohle stalo známýmu, v Břevnově přímo na Bělohorský... dokonale vypreparovanej Mercedes, na cihlách... a vidíš, jaká je to dneska nóbl čtvrť!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. února 2025 18:43

Jitka77 Chápu.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 09. února 2025 21:52

33lejaby

spát 9 5 hodiny je fajn, ale když tolik spát fakt potřebuješ, je to opravdu problém. Ale naštěstí si to sedá a blížím se k své normě . 

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 23. března 2025 23:13

Teda mně se na dnešek nic nezdálo, ale zato se zdálo mému mužovi. Naštěstí jsem spala otočená na bok zády k němu, protože jsem dostala loktem takovou ránu do spánkové kosti, že mít tam nos, tak nevím nevím. Prý se mu zdálo, že lovil žraloka ve studni a držel ho pod krkem (???) a druhou rukou ho chtěl praštit. Tak se napřáhl...

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 24. března 2025 15:07
Reakce na milacka:

často sa mi sníva, že ma čaká maturita, nič neviem, stresujem...

Z tých príjemných je ten, že viem lietať ako vták, letím, pozerám na svet zhora, užívam si to.

​Ta maturita je hrozně častá. I mnoho let po ní. Zajímalo by mě, čím to je (taky se mi to občas zdá).