alibi já si to tak pro klid v duši taky vysvětluji :) vzhledem k tomu, ze jsem začala zase malovat, tak budu doufat, ze to je to ono :) Ale i tak, jak to můžou vědět, já jim nic takového neříkala.
Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?
No bříško mu roste, takže to znamená, ze se manžel nemá cpat sušenkami ![]()
nonemy věci mezi nebem a zemí![]()
S Barbuchou jsem jela v autobuse a nějak jsme do sebe rýpaly či co, až načuřeně zalezla pod sedačky, plížila se pod nimi jak píďáka a vrhala na mne ukřivděné pohledy mezi pavučinami.
Do toho přišla @999 a chtěla poradit, jestli si má dát kérku na rameno nebo doprostřed hrudníku.
Sweet Potato A cos mi poradila? :-)))
999 Rameno. Ale tys trvala na indiánském lapači snů přes celý hrudník! ![]()
Sweet Potato Tak já nejsem žádnej troškař :-).
Sweet Potato
barbucha pod sedačkami
Evaeva Směju se tomu celý den, to už se mi dlouho nestalo, aby mne vlastní sen tak pobavil.
Zdálo se mi, že sedím v nějaké veřejné budově na záchodě na záchodě a přišla za mnou
wendulka v pruhovaném tričku. Chtěla vidět, jak mi dopadl test. Antigenní. Podávám jí ho a koukám, že jsou na něm dvě čárky, sakra. Honem si zakrývám nos a ústa toaletním papírem. V tom obě čárky začaly černat a celý test shořel.
Proc jsem o tomhle vlaknu nevedela..??! Vtipny to tu je! A ja teda dnes sen noc moc, vloupal se nam do predsine zlodej (nejake decko??), ja ho nacapala hned za dverma a chystala se ho prastit svou nejtezsi botou..
Pak jsem se probudila...
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Sweet Potato to je vtipne:) jinx teda kocky ma, ale j zadny velky klobouk (a ani jiny:)) nevlastnim...
nolita Škoda, bylas v něm jak z italského filmu. ![]()
Zdálo se mi, že jsem na nějakém zájezdu s viktorka_od splavu . Snad mne za ten sen nezabiješ. Spěchala jsi do Brna, protože tam na tebe čekal přítel. Děsně tě miloval, uháněl a potřeboval. Což se záhy vysvětlilo - bylo mu 78!
Sweet Potato
a chtěl mi odkázat majetek, žejo?
viktorka_od splavu V té fázi chtěl pečovatelku. Před závětí jsem se bohužel probudila.
Sweet Potato viktorka_od splavu Mnoo, ale já si před koncertem googlila Laca Deciho a zjistila, že má ženu o 31 let mladší, je mu 84.. Jako, řízky bych mu nenesla, ale chápu, že některá jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)