Máte jezdit do Švédska. Tam dostanete výborný kafe všude ![]()
(až na obskurní podniky jako Costa Coffee, vyznačující se nechutnou bryndou bez ohledu na místo výskytu
)
Máte jezdit do Švédska. Tam dostanete výborný kafe všude ![]()
(až na obskurní podniky jako Costa Coffee, vyznačující se nechutnou bryndou bez ohledu na místo výskytu
)
Ja som kávový barbar, nevadí mi nesca, dávam si do nej mlieko.
Já teda musím říct, že letošní prázdniny byly nad očekávání dobré, vlastně byly skvělé.
Ja jsem si o letosnich prazdninach bohate uzila deti, takze taky dobry.
dzizisketa skvělé. Ale moc krátké. ![]()
Karja ja ťa obdivujem, že si s dievčatami išla sama. Cez jesenné prázdniny by sme chceli ísť do Zakopaného s malým a neviem, či aj muž pôjde, tak už teraz premýšľam, či by som to dala sama autom.
Pinot Noir presne! Konecne nastala doba, kedy mi letne prazdniny s detmi nepripadaju nekonecne ![]()
A ja som radšej ticho.
Mrakoplas já už si ani nepamatuju, kdy mi přišly dlouhé. Teď jsem si jistá, že jsou čím dál kratší.
A ještě

Kafíčka nemám, ty jsou vždycky u lanovky
Jenom krásu.
Evaeva mne pripadali nekonecne ked som bola s mladsim na rodicaku a starsi tym padom nechodil v lete do skolky a mala som ich doma. Jak ja som sa tesila na september!
Evaeva to je paráda, dekuju ![]()
Mrakoplas já myslím, že od těch dvou a půl mladšího mi připadají krátké. Já jsem naopak ráda, že jsou doma, že si můžeme užít ty pomalé dny, výlety, hřiště... Po tom se mi bude stýskat.
Prázdniny jsou skvělý, ale krátký vždycky! At jsem byla dite nebo ted dospělá. A fakt jsem strašně vděčná, ze si je muzu užívat i jako dospělá! Mně ten jejich konec štve víc než dítěte. To se těší do školy.
Kan Aha, já to blbě pochopila.
Aranel a kde ti chutna u nas nejvic? Ja asi vyhrazena extra nejsem a Dok je na me malicko kysely
.
Ale relativne fajn kafe maji na severu snad uz skoro vsude.
Ja zas mela fantasticke kafe z dzezvy v Armenii. Bylo to nekdy v sest rano v Jerevanu u stanku asi 80leteho starce. To byl byl uplny zivotabudic, ale vyborny.
notnamně jako dítěti připadaly až moc dlouhé
Taky jsem se ke konci už těšila do školy a hlavně jsem si vždycky říkala, že 9 týdnů v létě je fakt zbytečný, že by stálo za to tak dva připojit k jarňákům
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.