Gatita Mně se moc líbily ty obrazy jeho přátel, jakoby bez těla, občas nějaký atribut..
Výstavy
A jen tak pro pobavení: obraz matky svojí budoucí ženy. Když ji maloval, byla podobně stará jako já a má i stejný prsten :-).

999 ten se mi ale líbí moc!
moora Ta bába? :-)
Bába je teda docela nelichotivá, bejt matka budoucí ženy, asi tu veselku zatrhnu :))
A jen tak pro pobavení: obraz matky svojí budoucí ženy. Když ji maloval, byla podobně stará jako já
![]()
Ona byla kniharka, nebo tak neco, a on s ni vytvarne spolupracoval. V kontextu toho mi ten portret prave prisel fajn. Vubec by mi nevadilo, kdyby me nekdo vnimal takhle - jako soustredenou profesionalku. Ale pohled na shrbene telo a sedivy vlasy by me asi bodnul u srdce,to jo.
barbucha To je ta místní kolonie...
.
barbucha Já si toho tvého popisku na telefonu nevšimla :-).
od 8.6. v Alsove jihočeské galerii na Hluboké Pasta Oner...
od 13.6. Kamil Lhotak a jeho svět - tamtéž
K vcerejsi debatě o výstavě , zájemcům se více hodí středa 17.7. nebo 24.7.?
moora Můžu obě, preferuju 24.
Radši bych až ten druhej termín, 17. budu těsně po návratu z dovolený... tak abych si nejdřív trochu vydechla! ![]()
moora Sweet Potato barbucha Tak to dáme na toho 24.7.? Myslím, že Panenka taky říkala, že jí to vyhovuje víc.
999 Na mě se neohlížejte, bohužel - jednu středu jsem pryč a druhou mám něco pracovního, takže tentokrát beze mě. To je život holt.
Panenka ok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)