Garfie ve stridavce se nemusí.
Vtipy
Karja teď jsem to sem nesla :) to je boží.
Karja
Nejlepší!!!
continuity Tak to je super, mně to přijde logický, ale právě znám jen takové podivné případy, kdy si posílají peníze vzájemně (a musí si posílat celou částku, nejde jen "doplatek" toho jednoho). Zrovna moji blízcí přátelé nedávno rozvedení si posílají skoro stejnou částku, přijde mi to na hlavu....
Nemusí - pokud by částky byly přibližně stejné (dohodnou se spolu) nebo pokud by soud schválil dohodu rodičů.
Edit: continuity byla rychlejší![]()
Garfie my to tak máme taky - měli bychom si posílat poměrně vysokou skoro stejnou částku, no a dlabem na to:-)
že to nejde započíst jsem byla upozorněna, ale hádat se nechci a soudit se určitě nebudem, tak je to jedno. tam kde lidi předpokládají ještě nějaký možný tahanice a spory v budoucnu ale nic jinýho nezbývá
Garfie mala som kamatatku, co mala s byvalym muzom dceru v striedavej starostlivosti. A hrozne na to nadavala, ze jemu to vyhovuje, lebo nemusi nic platit ale vsetko vblecenie, potreby do skoly hradi ona a este jej malu vrati s balikom spinaveho oblecenia. Potom to aj zrusili.
Mrakoplas to měla ještě štěstí, že to oblečení vracel.
Mrakoplas No je to tak, střídavka je pro normální lidi, kteří se dokáží dohodnout, ale bohužel teda takových je docela málo. :-(
Na FB jsem narazila na hru.
Vezmi název filmu a jedno slovo nahraď slovem rouška. Připojíte se?
Rouška jí sluší.
Vraždy v rouškách.
Rouška v kapse.
Bledule Indiana Jones a rouska zkazy![]()
Ctyri rousky staci, drahousku
Zelená rouška ![]()
Muz se zeleznou rouskou
Dvanáct rozhněvaných roušek![]()
Pán roušek
Bledule
Čtyři roušky stačí, drahoušku
Jméno roušky
Nebožtíci přejí roušce
Šest roušek s Cibulkou
Drahé roušky a já
Rouška fiction
Planeta roušek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)