Podpora za časů korony

12. března 2020 15:34
Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 16. května 2021 13:28

Dadoo teda jeste najdi nejakou Blazu a Vencu. A cos koupila? Kde je fotka? Ja se jen kocham obrazky. Mam to trochu z ruky.

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 16. května 2021 13:33

Makara Vencu má andulka01.

To neva, že je to kočka

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 16. května 2021 13:43

Dadoo teda ty oranzovy "masozravky" .

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 16. května 2021 18:40

ja tam byla dneska v pul dvanacty a připravený kytky už měli vyprodaný

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 16. května 2021 18:45

SunEclipse přípravěne kytky? V sobotu po 14.hod nám rezali všechno že záhonů. Bylo tam příšerně lidstva. Stala jsem si frontu až nahoře a řezačka byla strašně milá, ještě se mnou pak chodila všude jinde, i když jsem říkala, že se postavím jinde sama. Byly tam v tu chvíli asi 3-4 fronty, a platilo se dole ve stodole.

Dobrá organizace a krásné prostředí.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:27

SunEclipse Bylas tam dnes? My se chystaly s kamarádkou, ale na fb psali, že včera vyprodali a dnes zavřeno.

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:40

Sweet Potato ano byla, měli otevřeno a lidí dost a dost...možná to napsali, protože se jim to asi trochu vymklo, zaslechla jsem pána, jak si stěžoval, že jim ta akce zdevastovala zahradu a budou to dávat do pořádku několik týdnů.  Možná by se jim vyplatilo, kdyby tu akci udělalli časově omezenou, nepouštěli lidi do zahrady, a jen prodávali na dvoře a průběžně doplňovali kbelíky s kytkama k prodeji. A mohli by mít prodejní okno častěji, třeba  PO, ST 15-18.

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 16. května 2021 22:29

SunEclipse no přesně to mě napadlo taky!  Že to ty davy musí docela zdevastovat. A to mi přišli ti lidé tam jako velmi sporadani a ohleduplní.

Ale byl to jednolity dvojitý proud nahoru a dolů. Udusana travnatá cestička. 

Ja odcházela někdy před třetí a to už to ale polevilo. Platit jsem šla do prázdné stodoly. Takže to už to šlo. 

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 17. května 2021 12:27

Všem výše moc děkuji za nákup (i vůli nakoupit) tulipánů
Sweet Potato SunEclipse Omlouvám se za zmatky, na tohle fakt připravení nebyli, co měli připraveno na trh se fakt prodalo v sobotu dopoledne, pak prořezávali zahradu a díky počasí nebylo moc jasné, zda na neděli něco ještě stačí vykvést. K tý devastaci zahrady - to byl Kuba, von je prostě brbla, to neber až tak vážně. Osm let jedou v konceptu 1 x týdně trh, takže ta zahrada je tomu podřízena.

Dadoo Krásná kytka a pro upřesnění, Květa není pes, ale taky kočka, nejstarší z těch bílejch a je to matka Vency

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 17. května 2021 12:33

andulka01 ahaaa.. No je pravda, že druh zvířete nezminoval. To jsem si dosadila já.

Ale jména jsou fakt super.

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 17. května 2021 12:41

Dadoo Venca teda vznikla úplně jinak. Je bílá s černými fleky vzoru holštýnský skot. Když jsem za ní jezdila, říkala jsem jí Kráva. Pak mi došlo, že v sousedství by asi nebylo úplně vhodné volat "Krávo, poď domu!". Tak oficiálně je to Vachekuh (Vašků), po vzoru Cirkus Humberto.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. května 2021 16:06

andulka01 Ona na to asi nebyla připravena ani celá Stehelčeves. Kamarádka říkala, že místní se z toho návalu aut a lidí asi budou dlouho vzpamatovávat.

Venca je Gardenistovic? 

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 17. května 2021 17:03

Sweet Potato No tam chcíp pes! To muselo být ale pozdvižení
Jo Venca je právě od Květy, ta flekatá je její přímá ségra a bílej kocour s modrejma očima mladší brácha. My jsme taková jedna rodina, no Máma si Gardenisty adoptovala (normálně jim vyváří daleko víc než nám, legitimním potomkům!)

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 17. května 2021 17:43

Sweet Potato to tedy budou. Celá dlouhá ulice byla z obou stran narvana auty. Kdybych netusila kde to je, podle aut a davu kolem bych to minout nemohla.

Ja měla neskutečnou kliku a chytla asi jedině místo na kilometr na obou stranách a to skoro přímo před vratama.

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 09. června 2021 11:41

Prosím, kdo teď pořádáte hromadné akce (andulka01 ?), jak zajistujete splnění této podmínky? Něco vám účastníci podepisují?

... organizátorovi akce se nařizuje u osoby před účastí na akci, na niž je regulován vstup, splnění podmínek kontrolovat a osobě se nařizuje mu splnění podmínek podle bodu I/16 prokázat; v případě, že osoba splnění podmínek podle bodu I/16 neprokáže, je organizátor akce povinen takové osobě neumožnit účast na akci;

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 09. června 2021 12:22

MP Meri podepisují čestné prohlášení, kdo s tím má problém, jde domů

(cituji z propozic našich závodů: ...požadovat od všech účastníků a jejich doprovodu doložení čestného prohlášení o splnění podmínek opatření Vlády ČR pro účast na sportovní akci a evidenci účastníků akce. Pořadatel akce je povinen uchovat evidenci účastníků po dobu 30 dnů od konání akce. V případě, že takto někdo neučiní, bude vykázán ze všech prostor konání závodu.)

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 09. června 2021 12:34

moora Ok, díky. Mě trochu překvapilo, ze se to vztahuje napr. i na soukromé akce jako oslavy atd. bez spodní hranice počtu osob. Takže teoreticky by to měl člověk vyžadovat i na oslavu narozenin o deseti lidech. Ale co se divím, ze jo.

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 09. června 2021 12:46

MP Meri Pro nadcházející (první v tomto roce) akci to naštěstí řešit nemusím, neboť v programu máme prohlídku státního zámku. A tam se prokazovat musí, všichni byli upozorněni, takže se na to spoléhám. Na nadcházející akci zatím nevím, tam to budou kontrolovat u vstupu do cizího areálu.

Jinak, byť jako organizátor dobrovolné firemní akce (ať už klientské nebo interní) se necítím určena k tomu, abych kohokoliv kontrolovala, tím méně údaje skladovala. Nevyplývá to z mého pracovního zařazení, normální zákon mi to neukládá, GDPR zakazuje. Každý je zodpovědný sám za sebe.

Do sportovních kruhů jsem zatím nenaskočila, předpokládám taktéž čestné prohlášení. Nemám problém doložit, ale mám problém s tím abych po někom něco vyžadovala nebo kontrolovala.

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:09

andulka01 Já fakt nevím, jak se k tomu postavit. Teď se mě ostatní organizátoři ptají, jestli teda když už čestné prohlášení, tak jestli nestačí ústně.

Já fakt nevím, co jim na to odpovědět. Jako asi u vstupu dáme krabici a upozorníme, ze každý tam má položit své čestné prohlášení s budeme spoléhat na to, ze případná kontrola to nebude brát osoba vs. papir, protože všichni to určitě mít nebudou, popř. zapomenou odevzdat a je nereálný oběhnout 300 lidi. Po akci ji někam na měsíc zamknu a pak spalim. 

Offline Klara
486 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:17

MP Meri Hele to odevzdávání mi přijde hrozně kontarproduktivní, pokud bys všechny nedonutila, aby si to čestný prohlášení napsali přímo pro účel tý akce. Normálně ti to totiž nikdo nevybírá, jenom se na to podívá, takže si nemusíš psát jedno na každej event. Nebo máš potvrzení o testu (já třeba ani nedostávam papír, a kdybych ho dostala, tak ho nechci někde odevzdat a pak mít prd), nebo máš papír nebo elektronický potvrzení o očkování, to samý o pozitivním testu kdysi dávno. Nezávidím ti :)