clothilde Luna Fakirka Tak to je super, to se teda vybičuju! ![]()
Místo a čas nechám na vás. :-)
Garfie místo i čas doufám zůstane stejné, protože jinam natrefim
Fakirka
No nechtěla jsem to napsat takhle napřímo!
Garfie ty pojedeš z OL? Jakým vlakem?
Garfie ty pojedeš z OL? Jakým vlakem?
Fakirka Podle času, ale raději bych asi jela autobusem. Ty jedeš odkud?
Garfie z Bohumína. Vyjíždím ve 14.30 a v Brně jsem v 17.
GarfiePřijdu.
Fakirka Už jsi v pohodě a schopná cestovat? To je super.
Renusatko myslím, že to zvládnu
A zamluvte někdo stůl... Ať to není jak minule![]()
Fakirka Jedině v pondělí ráno, ale myslim, že 2.ledna nával nebude![]()
Fakirka Tak já mrknu, kdyby mi nejel vhodný autobus, tak přistoupím! :-) Já bydlím kousek od autobusové zastávky, na vlak to mám podstatně dál, ale zase tady nestaví všechny busy, tak uvidím.
Garfie jsem zeměpisný barbar... Můj vlak přes Olomouc nejede.
Renusatko abychom se nedivily
Fakirka
Tak já o tom nějak nepřemýšlela, ale kdybych se zamyslela....taky bych tipla Olomouc, však je to střed Moravy, ne? ![]()
Garfie to rozhodně je
Garfie já se pokusim, pro mě je ten první týden v měsíci pracovně trochu napnutý, ale moc ráda bych tě viděla
viktorka_od splavu Zkus aspoň na chvilku, za týden už budu na druhém konci zeměkoule. :-(
viktorka_od splavu přijď
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.