CK Parfumanie

razorblade ja myslela smazat cely radek, nechci ti to pomrvit.
Sweet Potato teda to je nadherna pivonka!
bram Hradní. ![]()
Zde slíbený alternativní výklad jmen mýtických přemyslovských knížat. Škoda, že ten text nikdo nikdy neviděl.
Podle další teorie muzikologa V. Karbusickéhopocházejí jména dvanácti bájných knížat, potomků Přemysla a Libuše, z úryvku staroslověnského (či staročeského) textu-poselství Čechů k Frankům v 9. století. Nejspíše je to varování před válkou a zároveň nabídka míru, v souvislosti s významnou bitvou z roku 849. V tomto textu údajně bylo psáno: Krok’ kazi (Tetha), lubo premyšl, nezamyšl m’nata voj’n u‘ni zla, kr’z my s‘ neklan (am), gosti vit, což vykládá jako: Zastav své kroky, Tetha (oslovení tehdejšího vůdce Franků, popřípadě západních sousedů obecně) a raději přemýšlej, nezamýšlím na tebe vojnu ani zla, kříži my se neklaníme, hosty vítáme.
Sweet Potato andulka01 a já opravuji název restaurace, kterou jsem zmiňovala - není to Kuchyň, ale hOST, a je v Loretánské
Sweet Potato Ta pivoňka!
Ta je...
Tak jak jste se měly?
Jsem na prášky... a to doslova, už se těším do práce že z někoho asi vyrazím atb, jsem furt polomrtvá.
Kde jste nakonec zakotvily?!
barbucha měly jsme se fajn, Sweet Potato byla úžasná, měla přípravu jak na státnice ![]()
Zeny, ted me napadlo... nezacneme na rijen planovat navstevu Velke Pardubicke? Jede se 8. rijna :)
razorblade no jiste, kde budu ja 8.rijna? V Makedonii! Mne ty srazy fakt nejdou ![]()
Kokoska ach joooo. Velkou Pardubickou bohuzel asi nepresunou![]()
Koukám nové vlákno a hned jsem něco promeškala
. Musím lépe sledovat, ale teď bych stejně do Prahy nemohla, tak třeba někdy příště, jiný výlet.
Doufám, že jste si to pořádně užily.
razorblade Jé, to by mi konečně vyšlo ![]()
razorblade tak se treba trefim do nejake predvanocni akce
Nebo pousteni draku, prochazka po Hrade c. 98, co ja vim ![]()
Doufám, že na Velkou Pardubickou vyrazíte v klobouku nebo ve fascinátorech!!! ![]()
Garfie přesně tohle mě napadlo..!
A jsem přesvědčená, že přesně tak to razorblade myslela..! ![]()
Pavlena Doufám, že pojedeš taky! Tebe ve fascinátoru úplně vidím, jsi na to typ! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)