rasaNori Děkuji. No jako já právě mám v plánu přejít k jinému lékaři pak, ale z toho duvodu, aby se to řešilo co nejdříve jsem šla k této místní fyzioterapeutce, je dobrá jako, ale radši bych na tu lepší kliniku. NO tak uvidíme, leccos můžu doplatit kdyžtak:-)
Ordinace 24/7
Karja někde to tak mívají, že začneš na pojišťovnu a pokračuješ jako samoplátce nebo si připlatíš prodloužení těch sezení.
Když jsme u toho. Nemáte někdo zkušenost s kinisi na Butovicích nebo s touhle ve Vodičkově? Chci se dát dohromady po těhotenstvích, takové menší problémy, které mi na pojišťovnu nikdo nedá, takže platit si to budu tak jako tak.
Evaeva Chodila jsem sama i s dcerou do Kinisi v Butovicích, služby byly super, fyzioterapie i masáže taky, slečny šikovné a profesionální, jenom mi vadilo, že tam byla ( v době, kdy jsem tam chodila já) velká fluktuace zaměstnanců, takže se mi stávalo, ze jsem byla u pokaždé u někoho nového nebo max 2x, takže i když měly záznamy od předchozích, tak jsem vlastně začínala pokaždé znova.
Allysa aha, to by mi taky nevyhovovalo. Ta Vodičkova je o malinko levnější, ale nemám žádné recenze. Kinisi mám zase blíž.
Lamicka no on ma klasickou PPP, ale pokud mladymu zdravymu chlapovi prestalo chutnat, hnala bych ho k lekari
Evaeva Jo, já jsem tam jinak byla spokojena, ale tohle bylo blbý, no. Ale jsou to informace z loňska, snad se to tam uz nejak zastabilizovalo. Zase musím pochválit treba krátký objednací lhůty, to jinde bylo na věky.
Evaeva Jo a k ceně, měli nějakou formu předplatného, pak to vycházelo líp a taky uměli napsat doklad tak, ze prošel v rámci prevence na VZP, takže taky se něco vrátilo.
Allysa jojo, na to předplatné jsem koukala, to mají i v té druhé. Ale ty lhůty tu byly vážně krátké a mám to blízko. Ale právě nevím, jestli se objednávat k někomu konkrétnímu, to je samozřejmě dražší. S čím si tam chodila, jestli to teda není příliš osobní
Lamicka jinak jeste, PPP se samozrejme muzum nevyhyba, ja o tom vyvoji u sveho chlapa zas tak moc nevim, on si to hezky racionalizuje, samozrejme vi ze ma problem, ale taky vi, co vidim ja, kolik to telo unese, a z jak mala dokaze vyzit. a vic mu proste neda. na tom je akorat blby, ze nema rezervu.
viktorka_od splavu dekuju. Uz ma k doktorovi termin, ale kvuli necemu jinemu. No a dneska mi nejak docvaklo, ze by to vlastne mohlo souviset. Musim mu rict, at to dr taky rekne. Jenze ty jeho reci, ze je tlustej jsou taky divny no... ja uz mu diagnostikovala krizi stredniho veku v kombinaci s vyhorenim
a
hlavne me stve, ze mame doma 2 pubertaky, pricemz jednu holku a ty jeho reci o tom, ze ma pneumatiku me pekne stvou (uz jsem to pred detmi zakazala).
Lamicka krize stredniho veku zni dost pravdepodobne:-) i ta hubenost+poukazovani na speky je takovy typicky no. kazdopadne bezni lekari s timhle pracovat neumi.
zas prohlidka nezaskodi:-) a hlavne krize stredniho veku netrva vecne![]()
Evaeva Vůbec to není osobní, měla jsem chronické problémy se zady a levou nohou kvůli asymetrii, pred lety vyhrez plotýnky a moje předchozí fyzio ukončila činnost, potřebovala jsem jednou za čas trochu srovnat a udělat údržbu. S dcerou jsem tam chodila kvůli taky kvuli průběžné kontrole a údržbě, měla různé drobné nedostatky ve vývoji, opožděný sed, opožděně chůze...
S dcerou ted chodím do Kinisi do Počernic, ted to máme blíž, ja musím jinam, onkologické pacienty nechtějí.
Allysa díky!
Dětské máme, tam jsem hrozně spokojená, ale nedělají dospělé
viktorka_od splavu a jak tak dlouho trva? Protoze ja uz to asi dlouho nevydrzim.
Minule jsem terapeutce rikala, ze uz me nebavi na SVYCH terapiich resit krizi meho muze, at si chodi na svoje terapie. ![]()
no do te doby, nez zacne rikat ze uz je starej a nic nema cenu![]()
ale realne, mne teda rikala, at resim sebe. coz se mi ne uplne dari, ale snazim se. hlavne uzivat si ten cas
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)