Turmalíny...

Turmalíny...

Moje perleťové kúsky...

Biely kvet Perleť má své kouzlo. Už jsem po ní pokukovala, zatím nic perleťového nemám. Nejvíce se mi líbí ten prostřední. ![]()
Duchovní ametyst ...

viktorka_od splavu www.novica.com
je to portál podporovaný a kontrolovaný National Geografic na podporu miestnych umelcov.
no mam jedine stastie, ze to posielaju z emeriky a nechce sa mi zaoberat s clom. inak uz by som v tom lietala vo svetroch a saloch. sperky som este ani neotvorila. ![]()
continuity no jo, ja som aj tú colnicu riskla, ale kuriérovi sa to nechcelo doručiť, tak to označil ako nedoručiteľné a poslal nazad. Na Bali. No, asi skúsim znova, už nám ho vymenili.
Klíč k mému srdci (ametyst) ...

Dalia Tak ten je čarovný! ![]()
Biely kvet Však také ano, má duši ...
Ještě se mi k němu vyrábějí ametystové naušnice. Až budou hotové, vložím foto.
Dalia romantické...
Biely kvet slniecko Právě mi přišla zpráva a foto. Naušnice do sady s klíčem jsou hotové ... ![]()

Dalia To je sen!
Biely kvet Jsou krásnější, než jsem čekala. ![]()
...ta barva kamenu je krásná...
Miru Ano, krásné ametystové slzy. ![]()
Achát s růží ...

Dalia Prekrásny! Už je tvoj? ![]()
Biely kvet Už pár dnů. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.