Samantha ne, jen je to podle realneho pribehu a pravda se nezjistila
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Já už taky! Aby nepropadl lístek za někoho jiného, takže v pátek večer jsem ještě rychle zhlédla první díl, ať jsem v obraze, protože to není úplně můj vkus. Jízdy na písečných červech byly fajn, hlavní hrdina konečně přestal být ňouma a skvělá hudba. Stopáž teda hraniční. A teda Timothée Chalamet je rozhodně velmi nadaný herec!
Včera Hranice od Agnieszky Holland. Už dlouho mne žádný film takhle nevzal.
Duna ![]()
Gatita Mně se to líbilo. Nedávno jsem se tady ptala, jak se líbila Griselda . A nikdo nic, vážně jste nekoukaly?
já ano a za mě dobrý
Gatita Mně se to líbilo. Nedávno jsem se tady ptala, jak se líbila Griselda . A nikdo nic, vážně jste nekoukaly?
Za mě to teda byla taková soap opera, sračka dost. Nevydržela jsem u toho.)
Včera Duna a vážně nevím ![]()
dzizisketa Stopáž hraniční, já jsem zaváhala asi po 100 minutách, ale nakonec i poslední hodina dobrý! Timothée je fakt dobrej a byla jsem ráda, že tam je oproti prvnímu dílu méně bitev a víc příběhu. Pro mě je těch CGI kouzel škoda, jdu stejně hlavně po motivaci postav ![]()
A nadhazuju diskusi, kterou teď vedu se svým okolím (i na Sweet Potato Fakirka a další): je to sci-fi, fantasy, obojí, nebo ani jedno?
Včera Hranice od Agnieszky Holland. Už dlouho mne žádný film takhle nevzal.
Bylo to hodně tíživý. Hodně.
Aranel to je dobrá otázka. Řekla by spíš fantasy. I když dost technické
.
continuity Spíš že se tam dějí "nadpřirozené" věci. Vize budoucnosti by se asi daly vysvětlit drogami, ale to mluvení s plodem...
Space opera je dobrý směr!
Nevím jak moc to hraje roli ve filmu, ale furt to má vztah ke koření a ty vodě života. Jinak "nadpřirozená" věc je i telepatie a to taky patří do sci-fi, pokud tam není nic jiného.
Za mě to není k diskuzi, včera jsem se ptala i muže, co si o tom myslí a ten vůbec nechápal co řeším. (On čte teda fantazy víc než já).
Ona už je Duna? ![]()
![]()
Mulen Ježíš, kde žiješ? To víš, že jo. Tak šup, šup, rychle do kina!
Mulen Dobré ráno!! ![]()
Nevim, zda to tady uz nebylo. Ale me dostala miniserie na netflixu a nazvem Sobik. Uf.![]()
![]()
Na Prima Max začíná Flash Gordon!
Luna me taky.je to už týden co jsem Sobíka viděla a pořád ho mám v hlavě. Herecký obsazení je skvělý a téma těžký.a pro mě je wtf že je to autobiografický.velká síla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)