Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 15:39

999 tak to jsem mela vyfotit scenu o pet minut pozdeji, jak ma decko slic pres pul cela, neb neuposlechla rozkaz ze kocka se netaha za ocas:D

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 15:41
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 15:47

Nácvik vianočných kolied

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 15:56

Wanda von Dunajew jááááááááááá zas trochu mlíčka!!!!!!

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 15:56

Wanda von Dunajew závidíme sníh!

Offline ice
1922 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 16:07

Zina No tyjo, shrnutí...zkusím to opatrně, aby mě někdo nenařkl, že je můj pes totálně nevychovanej :D Zkrátka, všechno, co se píše o ČSV je pravda. Jsme teď asi v nejtěžší fázi a v tuto dobu se lidi čv zbavují. Takže momentálně jsem vytočená, pes uraženej, ale budu se snažit být objektivní :D Často jsem během toho roku stála nad zničenými věcmi se slzami v očích (dveře z masivu, myčka, pračka, knížka s věnováním), hajzlík mi sežral stejky, sýry, vylil vína. Ničení ustalo, kradení přímo z talíře a z linky jsem ho taky odnaučila (aspoň to očividný a drzý) Dveře jsem tedy musela pomatlat chilli, to by ničil dál, když je doma sám. Zatím je mezi psy submisivní, ale on ještě ani nezvedá pořádně nožičku při čurání a moc neznačkuje, takže hormony zatim asi ještě štěněcí :D . A nevím no, jeden jeho kámoš je agresivní už teĎ a jiný ČSV co potkávám začalo být až cca ve dvou letech, takže nevím zatím jak to bude s Josefem. Hodně toho se mnou zvládnul procestovat, rodina ho miluje a on ji a i zvládne hlídání u babiček (to má pak, ale problémy trochu s kázní a krade jídlo). Venku si ho lidi fotí, hlavně teda v zahraničí to je pro lidi vlk. Je děsně závislej na smečce, je mazlivej, empatickej, miluje děti, myslím, že se mi celkem dobře povedlo ho přivyknout městu, umí jezdit MHD a vlakem, ale v přírodě je prostě šťastnější. Je hodně aktivní, když nemá dost pohybu, zlobí. V davu lidí se bojí. Je učenlivej, šikovnej (otevře lednici, mrazák a  všechno sežere :D ) Hodně si lidi myslí, že se v bytě trápí, ale musím říct, že má často k dispozici rozlehlý pozemek a stejně na něm stráví přesně tolik času co lidi, nebude tam sám ani za milion. Omlouvám se za tapetu, je toho spousta někdy je to s ním náročný jindy je zlatej. Vlčí rysy určitě má, někdy až tak, že se sama sebe ptám, jestli to byl dobrej nápad vyšlechtit vlčáky a vrtá mi hlavou, jestli se ten vlk v nich netrápí.

dzizisketa nene, já jsem ráda, že štěně je pryč. Asi to zní divně, já se ráda pomazlím s koťátkem, štěňátkem, miminkem a jsem samý jezisi a ťuťu ňuňu, ale doma mám radši ty odrostlý kusy co je s nima už trochu řeč. 

999 jj, oni vzbuzují respekt, zlomení a špatně vedení budou dost vražedný... Mám o hodně staršího bratra co byl na vojně za socíku a viděl jak se ČSV učili útočit člověku na obličej. Z Josefa nebyl vůbec nadšenej, naštěstí si ho i on oblíbil. Doufám :D aspoň to tak vypadá.

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 16:24

ice To je přesně moje zkušenost. Vystartoval na mě, šel po obličeji nebo krku... Měl naštěstí košík, takový ten kovový, ale stejně mi s ním roztrhl kůži na rameni, jak to šlo proti kosti. A bylo to teda taky za socíku :-).

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 16:29

ice vlciaci  otec mal vzdy vlciakov. Psov, iba raz mali sucku, ale tu zobral od jedneho co ju dal na retaz. A tu aj musel utratit lebo bola neskutocne zakerna. Do oci bola bojacna a poslusna, ked si sa otocil chrbtom chytila guraz a aj vrcala. Cakala steniatka. Tak jej jedneho psika nechali a ked odrastol tak aby ho nenaucila zlemu, museli jj utratit. Sestru rafla do tvare , bola vtedy asi 12 rocna. Psy boli vzdy ukazkovi a krasni. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 16:59

Dnes som prišla vlastnou chybou tak o 20 rokov svojho života.  Ako oproti tomu čo píše ice je to somarina, ale tak dnes som fakt myslela že utečiem a nechám psy vo Zverimexe. Šla som ich skúsiť rovno tak aby som zas nemusela čakať na peniaze mesiac. Dám to v skratke aby to nebolo nudné, 2 termo bundy som s nimi skúšala asi pol hodinu, mali to tam označkované takže psy nevedeli ani kde je sever a predavačka vysmiata za pultom dvíhala obočie čo tam nacvičujem, nakupujúci sa tvárili ako keby som bola z iného sveta no. Vyšla som z obchodu vytočená do červena a psy ako vymenené pekne pri nohe odkráčali k električke, v električke pekne sedeli, tak pri nohe až domov a ja som na seba naštvaná, nabudúce nikam nejdem a hotovo. Tak len som si chcela vyliať srdce a už je mi trochu lepšie. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 17:03

Wanda von Dunajew Ten je božííííí :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 17:14

...teraz som prišla domov a zistila, že bunda je potrhaná!!! Ma porazí 

Offline MPLee
2883 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 17:43

Vánoční atmosféra? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 17:45

MPLee Gino je skvelý!!!

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:04

MPLee jezis

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:06

A na pobavenie jeden Mikuláš 

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:07
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:07

711990 To som dostala, tiež sa tomu smejem 

1145 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:25

ice Držím palce, nech to spoločne zvládnete. 

paktofonika Mikuláš 

1145 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:27

Hladové okienko... jeden párok s horčicou, prosím! 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 18:37

MPLee Betlémská ovečka je perfektní, ale ty světýlka nee

paktofonika A tohle je vůbec strašný!