tak vono když se to vezme kolem a kolem, jak jsme tady tuhle řešili, že by si měl člověk třikrát to jméno promyslet, než kočičku nebo pejska pojmenuje....tak rufen je německy volat, tak co byste opd Rufíčka čekali :-)
Chlpáči a iné
Janulik03 Ridgebacka, co meli nasi, jsem slysela za celej (jeho) zivot steknout celkem jednou... :)
Solathis tak mame vadny kus.
Ale nevymenime ![]()
třeba to bude pohlavím: Ronýs štěkne max tak jednou za rok - zato Sára dělala randál při každym zazvonění pošťáka ![]()

Klasika, tolik prace a ja nemuzu nic delat ![]()
Není to naležato? Já to na tom jabku nepoznám.
moonlight
no to nemuzes jit nic dělat!!!!
moonlight já myslim, že ste oba dost naležato (ale fotka je správně
)
Ounz To je pravda
Dík.
Potrefenáhusa no nemuzu, ze? ale budu muset s tezkym srdcem...
moonlight to jako že toho černýho krasavce vyrušíš v jeho odpočinku? ![]()
moonlight to jako že toho černýho krasavce vyrušíš v jeho odpočinku?
Přežil to
A je to naležato koukám, dvojnásobně teda... ![]()
moonlight jakože fotka je naležato? Nebo kocour :) Fotku já vidím správně..
moonlight jakože fotka je naležato? Nebo kocour :) Fotku já vidím správně..
No je naležato, nemáte náhodou taky jabko?
-6 let a 5 kilo

Potrefenáhusa No trošku vyrostl, je z něj velká osobnost ![]()
Mam dnes takovej den blbec - citim se mizerne jak psychicky, tak fyzicky. Nejradsi bych jen sedela v posteli s knizkou. Ovsem jakozto svedomita majitelka psa se musim pravidelne vypravovat na prochazky. Zrovna jsme se vratili z jedne, kde jsem se Chicovi pokusila dlouhej a nudnej den vynahradit - behali jsme okolo bloku, hrali na honenou na louce, honili spadle listi na parkovisti a cmuchali okolo mistni italske restaurace (Chicova oblibena cinnost). Domu jsem se dovlekla uplne vyrizena, ale samozrejme psisko ma porad energie na rozdavani, takze zatimco ja se tady regeneruju v kresle, on se me snazi zlakat k dalsim hratkam tim, ze primo prede mnou krade z pradelniho kose ponozky a rukavice, a vyzyvave na me hledi, co s tim jako hodlam delat ![]()

MP Marge
šikovnej kluk!!!
moonlight mám jabko ![]()
Potrefenáhusa minigoliáš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)